Haal uw levensmiddelen bij de Iraanse groothandel

Bent u ook een fan van Iraanse levensmiddelen zoals za’atar, sumak, gedroogde zwarte limoen en rozenwater? Op Iraanse groothandel takotak.nl vindt u vele levensmiddelen en huishoudartikelen uit het Midden-Oosten. Van lavastenen en zeep tot hamam washandjes en barbecuebenodigdheden en van ghee tot kersensiroop en lawash brood. In Nederland zijn veel winkels gespecialiseerd in Nederlandse, Duitse en andere Europese producten. Maar niet overal vindt u even makkelijk juist die producten waar het Midden-Oosten om bekend staat. En dat zijn er nogal wat!

De Iraanse groothandel voor uw typische Iraanse maaltijd

De Iraanse keuken is één van de oudste keukens in de wereld en erg divers. Rijst is het belangrijkste ingrediënt. De traditionele Iraanse keuken combineert gekookte rijst met saffraan, verse groenten en een flink stuk vlees. Iraniërs zijn gek op kebab in allerlei soorten, vormen en maten en bij elke maaltijd hoort voor een Iraniër een spies met gegrild vlees. De populairste soorten vlees zijn lam, rundvlees en kip. Daarnaast worden veel soorten noten gebruikt voor een knapperige bite in de maaltijd. De groentesoort die het vaakst voorkomt in een Iraanse maaltijd is de aubergine, die ook wel ‘de aardappel van Iran’ wordt genoemd. Je vindt ook vaak kleine bijgerechten met groenten op de Iraanse menukaart. Verder wordt er in traditioneel Iraans eten vaak (gedroogd) fruit gebruikt, zoals dadels, vijgen, citrusvruchten, abrikozen, perziken, zoete en zure kersen, appels en pruimen. Iraniërs eten ook regelmatig yoghurt bij hun maaltijden. Tijdens de lunch worden verse kruiden, verschillende platte broden (naan), panir (een soort feta), komkommer, tomaten, uien, yoghurt, citroensap en augurken gebruikt. Tot slot zijn de kaviaar en de pistachenoten uit Iran ook zeer beroemd! Ondanks dat er veel specerijen in Iraanse gerechten worden gebruikt, zijn typische gerechten uit deze regio niet scherp of pittig. Zoals gezegd, is rijst het belangrijkste onderdeel van een Iraanse maaltijd. In de Perzische keuken worden verschillende soorten rijst gebruikt, waaronder rasmi, champa, mowlai, en anbarbu. Er zijn drie kookmethoden van rijst:

  • Polo: de rijst wordt eerst geweekt in zout water en vervolgens gekookt.
  • Kateh: de rijst wordt gekookt in afgemeten water totdat al het water is geabsorbeerd
  • Damy: bij deze rijst worden producten zoals bonen en granen meegekookt.

Op de website van Iraanse groothandel Tak o Tak vindt u 27 verschillende rijstproducten uit verschillende gebieden en in vele gewichten. Ook kunt u kiezen uit een groot assortiment theeproducten, peulvruchten, jams en siropen, gedroogde kruiden en groenten en veel soorten bloemenwater. Neem snel een kijkje en ga binnenkort aan de slag met een typisch Iraanse maaltijd!

Voordelig kwaliteitsproducten bestellen bij Tak o Tak

In het Midden-Oosten zijn ze niet alleen expert op het gebied van lekker eten, maar ook weten ze veel van ontspanning en verzorgingsproducten. Iraanse groothandel Tak o Tak heeft bijzondere zepen en speciale hamam washandjes voor uw eigen beauty rituelen! Kies voor een zeep met olijfolie, items om mee te scrubben of speciale shampoos. Iraanse groothandel Tak o Tak heeft voor ieder wat wils. Heeft u ook moeite met het vinden van echte kwalitatieve producten uit landen als Iran of andere landen in het Midden-Oosten? Neem dan nu een kijkje op de website van Iraanse groothandel Tak o Tak. Dankzij het uitgebreide netwerk van dit bedrijf in het Midden-Oosten, zijn zij in staat om alle bekende levensmiddelen en huishoudartikelen uit het Midden-Oosten te leveren voor een scherpe prijs. Iraanse groothandel Tak o Tak biedt niet alleen Iraanse producten, maar ook bekende producten uit de Libanese, Arabische, Egyptische en Indiase keuken. Zoek niet verder naar het beste adres voor uw conserven met lamsvlees of uw baba ghanoush, bij Iraanse groothandel Tak o Tak vindt u alles.