Een van de beste kroegen in Rotterdam centrum

Ben jij binnenkort in het centrum van Rotterdam en wil je graag weten wat de beste kroegen in Rotterdam centrum zijn? Dan hebben wij een goede tip voor je! Een van de beste kroegen in Rotterdam vind je tegenwoordig op de Meent, namelijk Het Nieuwe Linssen. Hier kun je terecht voor uiteenlopende soorten feesten en evenementen, maar ook voor een lekkere borrel met vrienden ben je hier aan het juiste adres. Is dit precies waar je naar op zoek bent? Kom dan gewoon eens langs wanneer je in de buurt bent!

• Unieke sfeer
  • Veel ruimte
  • Heerlijke barbecue

Er zijn een aantal dingen die deze kroeg in het midden van Rotterdam zo uniek maakt. Ten eerste is dat de sfeer. Deze is altijd goed in een van de beste kroegen van Rotterdam centrum. Alle mensen die hier komen, zijn hier om een goede tijd te hebben en dat merk je. Het is altijd druk in een van de beste kroegen in Rotterdam centrum, maar het blijft altijd gezellig druk. Dit is dan ook precies de reden waarom mensen hier nooit maar een keer langs komen. Wanneer je eenmaal een keertje bij Het Nieuwe Linssen geweest bent, dan wil je hier graag weer terug komen. Dat is dan ook precies wat er met jou ook gaat gebeuren! Jij wilt graag weten wat de beste kroegen van Rotterdam centrum zijn? Dan hoort Het Nieuwe Linssen zeker in dat rijtje thuis!

Organiseer jouw evenement bij een van de beste kroegen in Rotterdam centrum

Je kunt natuurlijk langs komen bij Het Nieuwe Linssen om te genieten van een drankje (en eventueel een hapje van de barbecue). Dit kun je op iedere gewenste avond doen. Ben jij echter bezig met het organiseren van een feest of evenement en wil je dit in een van de beste kroegen van Rotterdam centrum organiseren? Dan ben je hiervoor zeker op de juiste plek bij Het Nieuwe Linssen. Ze bieden je hier alle mogelijkheden aan om jouw feest of evenement echt geweldig te maken. Je kunt kiezen voor uiteenlopende drankjes en als je het graag wilt aanvullen met wat vlees van de barbecue dan kun je hier dus ook voor kiezen. Zo kun jij het feest of evenement organiseren wat jij ook echt voor nodig hebt. Een van de grootste voordelen van een van de beste kroegen van Rotterdam centrum is dat ze hier een heleboel ruimte hebben. Dat zie je toch eigenlijk niet zo vaak in het centrum van een grote stad als Rotterdam. Daarom worden veel feesten net buiten het centrum van de stad gehouden, maar dankzij deze kroeg is dat helemaal niet meer nodig! Je moet er gewoon voor zorgen dat je op tijd een reservering maakt!

Kom voor het dartteam

Bij een van de beste kroegen in Rotterdam cafehetnieuwelinssen centrum zullen ze er natuurlijk alles aan doen om jou hier een goede tijd te laten hebben. Daarom serveren ze hier niet alleen hapjes en drankjes. Om de dingen nog leuker te maken hebben ze hier ook een eigen dartteam. En is er een grote voetbalwedstrijd gaande? Dan is het altijd mogelijk om deze in de kroeg te kijken. Je hoeft dan niet zielig en alleen thuis te zitten. Bekijk iedere belangrijke voetbalwedstrijd vanuit deze erg gezellige kroeg. Je kunt natuurlijk meer informatie hierover vinden op de website van de kroeg. Wil je graag informeren naar de mogelijkheid om hier een feest of evenement te organiseren? Dan kun je uiteraard contact opnemen met een van de medewerkers. Zij zullen dan samen met jou gaan bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn.