Een loodgietersbedrijf in Amsterdam voor een lekkage

Een loodgietersbedrijf in Amsterdam voor een lekkageVorige week zat ik met mijn vrouw op de bank en waren we gezellig televisie aan het kijken. Het was een avond dat we allebei niets wilden doen en alleen maar wilden uitrusten. Na een tijdje keek ik naar het plafond en zag een vreemde donkere plek. Aangezien het in de avond was, dacht ik dat het eerst de schaduw van de lamp was. Maar ik vond het erg vreemd en keek daarna nog een keer, de vlek leek een klein beetje groter. Ik vroeg het aan mijn vrouw en die vond het ook erg apart. Maar na een tijdje besefte ik me dat het water was en dat er waarschijnlijk ergens een lek zat. Gelukkig wist ik hoe ik de hoofdkraan van het water uit kon draaien, zodat het lekken van het water zou stoppen. Mijn vrouw werd meteen erg nerveus en wilde direct een loodgietersbedrijf Amsterdam bellen. Ik vond het verstandiger om eerst de spullen onder de vlek te ontruimen, daarna konden we altijd nog wel een loodgietersbedrijf in Amsterdam bellen. Ik wist ook meteen waardoor de lekkage kwam. Twee maanden geleden hadden we de badkamer laten verbouwen. Een vriend van mij die vaak klust had voor ons de verbouwing gedaan. Waarschijnlijk was er iets fout gegaan met de leidingen en veroorzaakte dat de lekkage. Hij zei toen al dat hij geen ervaring had met het aanleggen van leidingen, maar dat hij dacht dat het niet zo moeilijk zou zijn. Maar nu zaten wij met een lekkage en moesten we een loodgietersbedrijf in Amsterdam vinden. Ik zette nog snel een emmer onder de vlek en begon met zoeken.

Direct een loodgietersbedrijf in Amsterdam gevonden

Ik moest online zoeken naar een loodgietersbedrijf in Amsterdam, want we kenden er allebei geen een in de buurt. Ik kwam de website loodgietersbedrijf-amsterdam.nu tegen en vond daar een nummer dat ik kon bellen. Mijn vrouw zei nog dat ze waarschijnlijk niet zouden opnemen, omdat het al laat in de avond was. Tot onze verbazing namen ze toch op en ze vroegen waar ze mee konden helpen. Ik legde de situatie uit en vertelden wat ik dacht dat het probleem was. Ze wilden weten of er meteen iemand moesten langskomen, of de volgende dag. De watervlek was niet zo groot en werd ook niet meer groter, maar het leek ons beter om meteen iemand te sturen. Al snel stond er iemand van het loodgietersbedrijf in Amsterdam voor de deur.

Snel van ons probleem af

De loodgieter ging meteen aan de slag om het probleem op te sporen. Het zou een flinke klus worden, want hij moest naar de lekkage in de vloer, of muur zoeken. Hij had een apparaatje bij zich, waarmee hij gemakkelijk het lek kon opsporen. Bij de leiding zag hij direct wat het probleem was, de lekkage zat namelijk bij een koppeling. Het was een erg kleine lekkage, maar druppel voor druppel kwam het water eruit. Hij kon het probleem zonder veel moeite verhelpen, door de koppeling te vervangen. Wij waren erg blij met zijn hulp en de schade bleek gelukkig mee te vallen. Onze verzekering dekt gelukkig dit soort schade, maar het was wel even schrikken. Mijn vriend die de badkamer had aangelegd voelde zich er slecht, maar misschien had ik het beter door een expert kunnen laten doen. Voor een loodgietersbedrijf in Amsterdam moet je bij loodgietersbedrijf-amsterdam.nu zijn:

  • Ze zijn altijd bereikbaar, ook in de avond
  • Al snel kan er iemand voor de deur staan
  • Bij dit loodgietersbedrijf in Amsterdam werken echte experts