De Makita 18v heeft een lange accutijd

accu-machine - makita 18vMakita is een groot leverancier van accuboormachines, boorhamers en een breed assortiment aan tuingereedschap. De Makita 18v accu is de standaard accu die u bij veel accuboormachines van dit merk gebruikt. Omdat het vervelend is om er slechts een te hebben is het aan te raden om minstens 1 Makita 18v bij te bestellen. Via onze website kunt u goedkoop een Makita 18v accu kopen zodat u niet een inferieur merk hoeft te gebruiken. Een losse accu kan namelijk behoorlijk duur zijn en daarom kiezen mensen snel voor een ander merk dat precies dezelfde accu maakt. Het nadeel van dergelijke accu’s is dat ze er langer over doen om op te laden maar korter hun werk verrichten. Dus dat schiet niet op. Dit komt omdat ze slechtere cellen bevatten. Uit ons onderzoek is gebleken dat 1 op de 250 Makita 18v accu’s eerder defect gaan dan wenselijk. Mocht dit gelden voor de Makita 18v die u destijds bij ons hebt gekocht, dan mag u het kosteloos naar ons terugsturen en ontvangt u uiteraard zo spoedig mogelijk een nieuwe accu. Het belang van het hebben van meerdere accu’s is u waarschijnlijk wel duidelijk. Vooral voor aannemers en bouwlieden die veel werk verrichten met apparatuur van Makita is het vervelend als er maar weinig accu’s beschikbaar zijn. Daarom kunt u in het groot bij ons inslaan. Surf naar accu-machine.nl en sla uw slag!

De Makita 18v gaat veel langer mee dan een imitatieproduct

Naast de Makita 18v hebben we accu’s van diverse merken. Zo vindt u naast de Makita 18v ook accu’s van de volgende merken:

  • Dewalt
  • Panasonic
  • En Hitachi.

Zorg ervoor dat u na een dag van hard werken de accu’s aan de opladers legt. Dan weet u zeker dat u de volgende dag weer verder kunt werken. Wilt u graag weten hoe u een online bestelling maakt? Het is zeer eenvoudig want als u op onze website bent, dan kunt u direct uw product naar keuze opzoeken. Wilt u bijvoorbeeld de Makita 18v kopen? Geef dan aan hoeveel u er wilt hebben. Dan vult u al uw gegevens in zoals uw naam, adres en telefoonnummer. Betalen doet u door het bedrag over te maken via iDEAL, PayPal of uw creditcard. En dan ontvangt u een bewijs in uw inbox. We laten het u tevens weten wanneer het pakketje is verzonden. In principe hoeft u hier nooit langer dan een dag op te wachten. U krijgt een Track & Trace nummer zodat u het pakketje live kunt volgen.

Geschikt voor diverse machines van dit merk

De Makita 18v kunt u gebruiken voor uw accuboormachines zodat u snel verder kunt werken aan uw project. Hebt u toch nog vragen over deze accu of over online bestellen? Belt u dan met het speciale mobiele nummer of stuur een e-mail naar onze klantenservice. Naast accu’s voor allerlei gereedschappen bieden we ook accu’s voor de smartphone en andere mobiele telefoons aan. Via ons blog kunt u het laatste nieuws en allerlei weetjes lezen over accu’s. Vindt u dit erg interessant? Dan wilt u ons misschien wel volgen via Facebook en Google+. Wist u bijvoorbeeld dat een accu uit 4 elementen bestaat? Zo zijn er twee elektrodes nodig: een negatieve en een positieve elektrode die respectievelijk elektriciteit afgeven en opnemen. Dan is er de separator die de twee elektrodes van elkaar scheidt. En de elektrolyt die elektronen vervoerd in snel tempo van de ene elektrode naar de andere. Het is nogal een technisch verhaal maar u kunt het tot in detail nalezen op onze website. Ook vindt u er de verschillen tussen allerlei soorten batterijen.