De aanvraag van een Turkije visum

evisumdienst - Turkije visumAfgelopen jaar ging ik met mijn vrouw en haar familie op vakantie naar Turkije. We zouden een redelijke periode wegblijven: ongeveer 4 weken. Een aantal dagen voor we op vakantie gingen schrok ik ’s nachts wakker. Ik realiseerde me dat ik nog helemaal geen Turkije visum had aangevraagd en volgens mij was ik niet de enige van de groep die dat vergeten was. Ik vroeg mijn vrouw of ze had onthouden om de aanvraag te doen, maar ook bij haar was het erbij ingeschoten. Na kort overleg met de familie besloot ik daarom om gelijk voor iedereen een Turkije visum aan te vragen. Ik ging naar de site van de Turkse overheid, maar daar sloeg de schrik me om het hart. Het bleek een heel karwei om alle aanvragen te doen. We gingen met ongeveer 12 man op vakantie, wat zou betekenen dat ik 12 keer de hele aanvraagprocedure moest doorlopen. Dat ging me veel te veel tijd kosten en dus moest ik mijn Turkije visum op een andere manier regelen. Ik ging op zoek op internet en gelukkig vond ik de Evisumdienst. Bij deze dienst kon ik snel en eenvoudig 4 aanvragen per keer doen, waardoor ik in een handomdraai klaar was. Er waren nog een aantal andere voordelen:

  • Ik betaalde veel minder
  • De aanvraag kon in het Nederlands
  • Ik had binnen 24 uur het Turkije visum in huis

Voor een aanvraag bij de Turkse overheid betaal je ongeveer 20 dollar per keer, wat neerkomt op tussen de 18 en 20 euro. Wanneer je 12 aanvragen moet doen, zoals ik, ben je hier schrikbarend veel geld aan kwijt. Bij de bovenstaande instelling betaalde ik ongeveer hetzelfde bedrag (ongeveer 25 euro) voor 4 aanvragen! Wanneer je één aanvraag doet ben je dus bij de officiële site goedkoper uit, maar daarna ga je heel snel geld besparen! Mijn eigen Turkije visum kostte op deze manier geen 20 euro, maar slechts 5 euro!

Turkije visum: aanvraag in het Nederlands

Een ander voordeel was dat ik de aanvraag voor mijn Turkije visum in het Nederlands kon doen. Begrijp me niet verkeerd, ik spreek goed Engels en de aanvraag zelf is geen probleem, maar in het Nederlands zie je het toch net iets sneller wanneer iets misgaat. Soms moet je een Engelse term toch even laten vertalen en dan blijkt dat je niet precies weet wat je in het hokje moet invullen. Wanneer je een vergissing maakt zit je met een serieus probleem: als de aanvraag wordt afgewezen mag je alles nog een keer doen. Ik was daarom blij dat ik Nederlandse termen kreeg bij de aanvraag voor mijn Turkije visum. Zoals ik aan het begin van dit stuk al zij had ik niet veel tijd meer. We hadden nog een paar dagen voordat we op vakantie zouden gaan dus het was van belang dat we de documenten snel in huis hadden. Tot mijn grote opluchting had ik mijn Turkije visum binnen 24 uur in de mail. We konden alles uitprinten en de hele familie is onbezorgd op reis gegaan. Ik kan dan ook niet anders dan de Evisumdienst van harte aanbevelen!

Direct een aanvraag doen

Surf direct naar https://www.evisumdienst.nl/visum-turkije/ en dien vandaag nog een verzoek in. Binnen enkele minuten krijg je een bevestiging en binnen een dag heb je alle documenten in huis. Je hoeft niet te wachten, betaalt een schijntje en kunt alles gewoon in het Nederlands invullen. Wat wil je nog meer? Surf snel naar bovenstaande site en ga zonder zorgen op vakantie. Turkije is een prachtig land en heeft toeristen veel te bieden. Een fijne vakantie toegewenst!