De beste Ipma b training vind je online

Ben je in de afgelopen 5 jaar of langer actief in het project- en programma management en vinden jij of je baas dat het tijd wordt voor jou om een Ipma b training te volgen? Dan is dit artikel je op het lijf geschreven! We gaan hierin namelijk in op de redenen waarom het een goed idee is om een Ipma b training te volgen, we bespreken een goed instituut waar je een zeer goede Ipma b training kunt volgen en we leggen je verschillende manieren voor waarop je een Ipma b training zou kunnen volgen. Allereerst bespreken we het nut van het volgen van een Ipma b training. Als je al enige tijd actief breng in het project- en programma management en daarom graag een Ipma b certificering wilt om jouw kwaliteiten op dit vlak aan te kunnen tonen, moet je daarvoor aan bepaalde eisen voldoen. Voor een Ipma b certificering moet je bijvoorbeeld een zelfassessment, een managementsamenvatting en een ervaringsdocument kunnen invullen. Als deze vervolgens worden goed gekeurd door het certificeringsinstituut, moet je een theorie-examen afleggen. Slaag je hiervoor, dan moet je vervolgens nog een projectrapport en een assessment schrijven. Een Ipma b training is de ideale manier om je op dit hele proces voor te bereiden, zo is gebleken uit de resultaten van deelnemers die eerder deze training volgden om zo sneller een Ipma b certificaat te behalen. Maar waar vind je nu de beste Ipma b training, die ook nog eens past bij jouw mogelijkheden en wensen als het gaat om het volgen van deze training? Bij de Van Aetsveld Academy heb je grote kans om de Ipma b training te vinden die bij je past. Je kunt hier namelijk in klassikaal verband, maar ook verkort of in de vorm van zelfstudie deze training volgen. Bovendien staat dit instituut bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige trainingen en ter zake kundige coaches. Zij hebben veel ervaring opgedaan in het werkveld en kunnen de theorie hier op zo’n manier aan koppelen dat ook jij hiertussen nuttige verbanden kunt zien voor jouw dagelijkse praktijk. Wil je meer weten over het volgen van een Ipma b training bij de Van Aetsveld Academy? Bezoek dan eens deze pagina: https://academy.aetsveld.nl/training/ipma-b-training/. Wil je meer weten over de voordelen van het volgen van deze cursus? Dan kun je ook nog even verder lezen in dit artikel. Hieronder hebben we deze namelijk overzichtelijk voor je op een rijtje gezet!

Een Ipma b training volgen bij de Van Aetsveld Academy – de voordelen

Er zijn verschillende instituten waar je een Ipma b training kunt volgen, maar als je dit doet bij de Van Aetsveld Academy, mag je rekenen op de volgende voordelen:

  • uitgebreide online leeromgeving
  • persoonlijke coach voor het theorie- en assessmentdeel
  • individueel leerplan voor het behalen van theorie-examen
  • 70% van eerdere deelnemers geslaagd voor theorie-examen
  • verschillende leervormen mogelijk

 Een goede investering in jezelf!

Het behalen van een Ipma b certificaat is een belangrijke stap in jouw carrière als project- of programmamanager. Door het volgen van een gedegen training die je kan voorbereiden op het hele proces dat je moet doorlopen om dit doel te bereiken, doe je een goede investering in jezelf. Bij Van Aetsveld mag je rekenen op een uitgebreide ondersteuning, in de vorm van een online leeromgeving, een persoonlijke coach en een individueel leerplan. Je kunt zelf kiezen of je de training klassikaal, verkort of in de vorm van zelfstudie wilt volgen. 70% van de trainees die je voorgingen, behaalden hun theorie-examen. Het volgen van deze training kan je kans om ook te slagen dus aanzienlijk vergroten. Lees er meer over op de website!