Dankzij onze kledingzakken blijft uw kleding fris en fruitig

uniekverpakkingen - kledingzakkenVerkoopt u kleding en bent u daarom op zoek naar kledingzakken? Koopt u dan uw kledingzakken in het groot bij uniekverpakkingen.nl. We zijn een van de grootste aanbieders van zeer diverse verpakkingsmateriaal. Uiteraard leveren wij zowel aan fabrikanten, groothandelaren en aan winkeliers. Als kledingproducent of kledingverkoper wilt u graag dat uw kleding netjes wordt vervoerd. Dit is gevoelig handelswaar. Het kan eenvoudig scheuren, vuil worden en insecten kunnen er vat op krijgen. U wilt waarschijnlijk kledingzakken gebruiken om uw kleding te beschermen tegen dit soort invloeden. De kledingzakken die u bij ons vindt zijn er in diverse soorten en maten. U wilt immers voor elk type kleding een zak hebben. Verkoopt u bijvoorbeeld lingerie? Dan hebt u enkel kleine kledingzakken nodig. Maar dat is een heel ander geval als u overhemden of broeken verkoopt. Om wat voor kleding het dan ook gaat, bij ons vindt u steevast een passende kledingzak. Het is vanzelfsprekend dat u niet slechts een enkele zak koopt maar meerdere colli aan kledingzakken. Als u daarom boven een bestelbedrag van meer dan €200 uitkomt dan zijn er verder geen verzendkosten aan verbonden. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Maak dan een gratis account aan. Dan kunt u in het vervolg snel bestellen zonder al uw contact- en adresgegevens opnieuw te hoeven invullen.

We verkopen kledingzakken in groten getale aan fabrikanten

Het handige aan onze kledingzakken is het feit dat ze geleverd worden met een haak. Dat betekent dat u ongeacht de grootte van het kledingstuk, u altijd uw kleding kunt ophangen in uw winkel. Niet alleen is dit een uitkomst voor zowel winkeliers en klanten, ook fabrikanten kunnen hele rekken volhangen met kledingzakken zodat ze direct in de vrachtwagen gereden kunnen worden. Daarnaast zijn onze kledingzakken geheel transparant zodat klanten direct kunnen zien wat voor kledingstukken het zijn. Als ze het dan willen passen dan kunnen ze het snel openritsen en na het passen weer terughangen in de kledingzak. Voor u als winkelier scheelt het enorm veel tijd omdat u niet langer al uw kleding hoeft op te vouwen. Veel klanten gooien hun gepaste kleding weer terug op de stapel zonder het op te vouwen. Dit zorgt voor veel ergernis bij uw medewerkers want zij doen niets anders dan continu kleding terughangen en opvouwen. Als u gebruik gaat maken van kledingzakken dan hebt u dat probleem niet langer. Zo kunt u zelfs dergelijke zakken kopen en zodanig afsluiten dat enkel de caissière ze kan openen. Zo kan er geen kleding worden gestolen uit uw winkel en de klant kan niet langer achteloos met uw verkoopwaar omgaan.

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn onze producten geschikt

Wilt u graag dit verpakkingsmateriaal kopen voor uw kledingwinkel? Maak dan vandaag nog de bestelling. Want als u vandaag voor 17.00 uur bestelt, dan hebt u het morgen al in huis. Misschien maakt u zeer bijzondere kleding in afwijkende maten. Als u daarom niet een kledingzak kunt vinden in ons assortiment, ondanks onze ruime keuze, dan kunt u persoonlijk contact met ons opnemen. We willen namelijk graag uw gewenste kledingzak op maat maken. U kunt direct een offerte aanvragen via onze website.

  • Laat weten om wat voor producten het gaat
  • en in welke oplage u de zakken wenst te ontvangen.
  • We laten zo spoedig mogelijk iets van ons horen.

Met meer dan 30 jaar ervaring mag u er wel vanuit gaan dat we een passende oplossing voor uw inpakprobleem verzinnen. Wij denken graag met u mee dus schroom niet langer maar schrijf ons een e-mail of bel ons even op!