Bierviltjes bedrukken

Zorg voor herkenbaarheid met bierviltjes bedrukken bij Drukwerkdeal.nl Dit is een uitgewezen mogelijkheid als je zelf een horecagelegenheid runt, maar ze zijn ook te gebruiken als promotieartikelen. Ze zijn te maken in allerlei uitstralingen voor diverse horecagelegenheden. Zo bestaat er een vorm voor een pub, een voor een grand café of voor een club. Deze verschillende vormen zorgen al voor inspiratie en andere ideeën voor een promotieactie. Het is de perfecte manier om een evenement, restaurant of product te promoten. Zeker als je dit doet in combinatie met een feest waarbij mensen gaan borrelen. Biertjes, wijntjes, frisdranken en andere dranken worden geserveerd. Bierviltjes bedrukken sluit dan mooi aan op de gelegenheid en het doel daarvan. Je kan ervoor kiezen ze allemaal van dezelfde bedrukking of juist verschillende soorten neer te leggen. Er kan van alles op gezet worden. Denk aan een logo, een stuk tekst of een foto. Bij Drukwerkdeal.nl zijn ze in staat bierviltjes bedrukken op allerlei manieren uit te voeren zoals jij wenst. Desnoods bestel je meerdere formaten. Als dat helpt om jouw actie onder de aandacht te brengen, dan maak je op deze manier gebruik van dit drukwerk.

Bierviltjes met een passende opdruk

Past bierviltjes bedrukken helemaal in jouw promotiecampagne? Maak dan gebruik van de specialiteit van Drukwerkdeal.nl op het gebied van drukwerk van deze artikelen. Vanaf een bestelling van 50 stuks heb jij al een voorraad binnen. Wanneer het gaat om de opening van een pub, grand café of bar dan heb je meteen de eerste inventaris binnen. Hiermee zijn jouw tafels beschermd en heb je gepaste onderzetters om uit te delen aan de gasten. Geen een horecagelegenheid kan eigenlijk zonder de onderzetters op de tafels. Bedrukte viltjes waarop de naam van de gelegenheid staat vermeld, maakt jouw plek nog professioneler en exclusiever. Voor bierviltjes bedrukken bestaan de volgende uitvoeringen:

• Pub
  • Klassiek
  • Grand Café
  • Club
  • Saloon
  • Bar Deluxe
  • Beachclub
  • Schild

Allemaal worden ze in full color bedrukt. Je hebt de keuze uit de enkelzijdige en de dubbelzijdige bedrukking. Denk daarbij aan bierviltjes bedrukken met op een zijde een pakkende afbeelding en op de andere zijde de naam van de gelegenheid of evenement. Dit maakt de viltjes nog completer en herkenbaarder. Voor bierviltjes bedrukken wordt voor beide zijden gebruik gemaakt van de vier CMYK-kleuren. Als je de viltjes eenvoudig wilt houden, dan heb je de enkelzijdige optie die aangegeven wordt met 4/0. Dubbelzijdig bierviltjes bedrukken geeft Drukwerkdeal.nl aan met 4/4. Bierviltjes drukken wordt veelal in full color offset gedaan. Het beeld wordt dan via een drukvorm en een rubberdoek op het papier aangebracht. Deze drukwerktechniek wordt met drukplaten toegepast, wat ook betekent dat voor ieder ontwerp een nieuwe drukplaat gemaakt wordt. Het is een druktechniek die geschikt is voor grote oplagen zoals voor deze producten veelal het geval is.

In meerdere aantallen

Niet alle uitvoeringen zijn in dezelfde aantallen te krijgen. Dat zie je pas als je het type bedrukking hebt geselecteerd voor bierviltjes bedrukken. Heb je maar een klein aantal nodig, dan zijn het bierviltje Pub of het bierviltje Klassiek verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Wil je meteen een grote voorraad inslaan? Dan is het bierviltje Grand Café perfect, deze is vanaf een oplage van 50.000 stuks al aan te schaffen. In geval van een grote horecagelegenheid is een grote oplage wel gepast. Ook voor grote feesten zijn dit soort uitvoeringen ideaal. Zeker tot een oplage van 250.000 is bij Drukwerkdeal.nl bierviltjes bedrukken mogelijk. Wil je nog meer aanschaffen, dan voer je meerdere bestellingen in. Desnoods in verschillende vormen. Dit geeft direct een variatie in jouw feestelijke ruimte.