Belastingdienst zakelijk contact

Ook voor zakelijk contact over de belastingdienst kunt u contact met ons opnemen. Onze experts staan altijd voor u klaar voor al uw vragen over uw zakelijke belastingaangifte. Voor ieder bedrijf is de belastingaangifte anders en moet u met andere dingen rekening houden, en dan is het wel prettig dat er een plek is waar u met al uw vragen terecht kunt. Voor zakelijke belastingaangifte gelden veel details waar u rekening mee moet houden, waar onze experts uiteraard van op de hoogte zijn. U moet als ondernemer verschillende belastingen betalen, waarvan de belangrijkste de omzetbelasting is. Ons belastingdienst zakelijk contact punt kan u precies helpen bij het invullen van uw aangifte.

Belastingdienst zakelijk contact punt voor al uw vragen

Belastingen voor een ondernemer lijken vaak onduidelijk en het kan moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitzoeken van uw belastingaangifte. Want niet alleen uw aangifte is van belang, maar ook de verschillende aftrekposten voor ondernemers spelen een rol bij uw aangifte, zeker als u relatief klein bent. Een klein overzicht van de mogelijke aftrekposten voor ondernemers:

  • Zakelijke kosten
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)
  • Mkb-winstvrijstelling
  • Zelfstandigenaftrek
  • Startersaftrek
  • Oudedagsreserve

Ieder van deze aftrekposten vereist een andere aanpak, wat het geheel soms nog ingewikkelder kan maken. Ons belastingdienst zakelijk contact punt kan u helpen met het uitzoeken van de verschillende aftrekposten en het slim gebruiken van uw geld. Zeker als kleinere ondernemer kan u dit flink geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan de zelfstandigenaftrek, die u kunt aanvragen als u een zelfstandige bent. Deze aftrekpost kan oplopen tot meer dan 700 euro en is dus zeker de moeite waard om eens goed naar te kijken. Onze belastingdienst zakelijk contact punt kan samen met u bepalen of u in aanmerking komt voor deze aftrekpost. En als u niet in aanmerking komt voor een zelfstandigenaftrek dan komt u misschien wel in aanmerking voor een mkb-winstvrijstelling of de startersaftrek. Ook dit is weer geheel afhankelijk van uw situatie. Een andere belangrijke mogelijke aftrekpost zijn uw zakelijke kosten. Soms kan het onduidelijk zijn welke kosten nou precies zakelijk zijn en welke u privé heeft gemaakt, zeker als privé en zakelijk in elkaar overlopen, zoals bij een telefoonabonnement. De experts van het belastingdienst zakelijk contact punt kunnen u helpen bij het uitzoeken van uw zakelijke kosten en het bepalen daarvan. Zakelijke kosten kunt u namelijk als aftrekpost gebruiken, zodat u minder omzetbelasting hoeft te betalen. Het kan dus zeker de moeite waard om eens goed naar uw zakelijke kosten te kijken en misschien volgend jaar pas een grote aankoop te doen, of juist nu pas.

Belastingdienst zakelijk; voor informatie over andere aftrekposten

Ook een auto is belangrijk om mee te nemen in uw zakelijke aangifte, zeker als u die vaak gebruikt. De grens ligt voor de belastingdienst bij de 500 kilometer per jaar. Als u meer dan 500 kilometer per jaar in uw auto rijdt dan moet u de auto als ondernemingsvermogen beschouwen, wat betekent dat alle kosten die u maakt in relatie tot uw auto zakelijke kosten zijn. Deze kosten mag u dus van de winst aftrekken. Rijdt u minder dan 500 kilometer per jaar, dan mag u zelf kiezen of u de auto als ondernemingsvermogen laat tellen. U mag namelijk ook kiezen voor het aftrekken van 0,19 euro per kilometer van uw winst. Het is belangrijk om goed naar uw auto te kijken, waar ons belastingdienst zakelijk contact punt u mee kan helpen. De experts van het belastingdienst zakelijk contact punt kijken naar uw situatie en geven u persoonlijk advies, zodat u snel en zorgvuldig geholpen wordt. Bekijk nu de website http://www.belasting-geld.nl/.