Alles van het merk Konica

Als u op een kantoor werkt en u heeft hier uiteenlopende apparaten staan, dan is de kans behoorlijk groot dat u wel eens van het merk Konica heeft gehoord en dat u misschien zelfs wel eens aan de slag bent gegaan met een van de vele kantoorapparatuur dat zij maken. Is dit bij u niet het geval? Dan moet u daar vandaag nog verandering in brengen.

  • Printers
  • Scanners
  • Multifunctional

Dit merk produceert al jarenlang allerlei soorten apparaten. Van (compacte) printers tot scanners en natuurlijk staan zij met name bekend om de multifunctional. Inmiddels werkt Konica alweer enkele jaren samen met het merk Minolta. Een gouden vondst, want zij brengen het beste samen op dit vakgebied. U kunt er dus zeker op rekenen dat wanneer u een van de apparaten van het merk Konica koopt, u hier niet alleen jarenlang mee zal doen, maar dat ook de kwaliteit heel erg goed zal blijven. U staat er misschien niet bij stil, maar het is wel degelijk belangrijk om op dit gebied de juiste keuze te maken. Een te goedkope printer kan u meer nadelen dan voordelen opleveren en dat is natuurlijk waar u geen zin in heeft. Kom daarom vandaag nog langs op de website van JWS Alles voor Kantoor. Zij zijn een officiƫle Konica dealer en kunnen u dus helpen aan de beste apparaten die zij produceren. Daarnaast kunt u hier dan ook meteen terecht voor een hoop andere dingen voor bij u op kantoor. U kunt dus in een keer goed inslaan.

De kwaliteit van de Konica apparaten

Wij krijgen vaak de vraag of het nu echt de moeite waard is om flink te investeren in een printer. Kunt u niet gewoon een goedkope printer van een paar tientjes op de kop tikken? U kunt hier natuurlijk voor kiezen, maar wij raden u het sterk af. En dit heeft verschillende redenen. Ten eerste gaat een goedkoop apparaat een stuk sneller kapot. Uiteindelijk bent u vaak zelfs meer geld kwijt aan het steeds opnieuw moeten kopen van een nieuw apparaat. Een andere goede reden is de kwaliteit van het printen zelf. U zult een aanzienlijk verschil opmerken wanneer u een goedkope printer en een Konica printer naast elkaar zet en hetzelfde document uitprint. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die kiezen voor een Konica printer of zelfs de multifunctional. De Konica multifunctional levert u alles wat u nodig heeft in een keer. Hiervoor hoeft u dus niet meerdere apparaten aan te schaffen en in uw kantoor te plaatsen. U heeft een printer, scanner, kopieerapparaat en faxapparaat in een. Dat scheelt u niet alleen in geld, maar ook in ruimte en dat vinden veel bedrijven toch ook wel heel erg prettig!

De juiste printer op het werk

Bent u voor uw werk op zoek naar een printer of multifunctional? Kom dan snel naar de website van JWS Alles voor Kantoor. Hier vindt u een uitgebreid assortiment van Konica apparatuur en daar zult u zeker een goede keuze uit kunnen maken. Er zijn steeds meer bedrijven die hiervoor kiezen en die er heel erg tevreden over zijn. De Konica apparaten zijn dan ook allemaal heel erg eenvoudig te gebruiken. Het moeilijkste gedeelte is misschien nog wel om het op te zetten en zelfs dat kunt u in een handomdraai doen. Het is dus erg fijn dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze apparatuur. Wilt u hier graag meer over weten of wilt u graag een persoonlijk advies op dit gebied? Neem dan contact op met de medewerkers van JWS Alles voor Kantoor. Zij staan u graag te woord.