Zou een assertiviteitscursus iets voor u zijn?

Als zelfstandig ondernemer merk ik dat je andere kwaliteiten moet hebben dan wanneer je voor een baas werkt. Het is namelijk zo dat wanneer je achter opdrachten aan moet gaan, je er zeker van moet zijn dat je dit werk voor een goede prijs binnen kunt halen. Ik heb gemerkt dat ik daar soms nog weleens wat steken laat liggen en dat ik ook op andere terreinen vaak over mij heen laat lopen. Dat is niet altijd handig en daarom heb ik gekeken hoe ik kon zorgen dat ik meer mijn mannetje kon leren staan. Ik heb toen besloten dat een assertiviteitscursus wel iets voor mij zou zijn. Wanneer je namelijk een assertiviteitscursus gaat volgen, kun je leren hoe je voor jezelf moet opkomen en hoe je je grenzen kunt aangeven. Ik heb daarom gekeken waar ik meer informatie kon vinden over een assertiviteitscursus en ik heb toen op het internet gekeken naar de mogelijkheden die ik hier allemaal kon vinden om een goede assertiviteitscursus te gaan volgen. Ik heb toen allerlei opties voorbij zien komen, maar het viel mij op dat het niet per se zo was dat de assertiviteitscursus die ik op diverse sites vond, ook meteen goed was. Vandaar dat ik lang heb moeten zoeken naar een plek waar ik een assertiviteitscursus kon vinden die mij ook echt aansprak. ik ben uiteindelijk op de site van assertief.nl terechtgekomen en ik kan u zeggen dat ik blij was dat ik deze site gevonden heb. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken naar wat je tijdens hun assertiviteitscursus gaat leren, je moet toegeven dat deze mensen niet alleen de klok hebben horen luiden maar dat zij ook weten waar de klepel hangt. Ik ben daarom met veel enthousiasme over hun assertiviteitscursus gaan lezen en het was mij al heel snel duidelijk dat ik deze assertiviteitscursus graag wilde volgen. Ik heb mij daarom meteen opgegeven en ik was blij om te merken dat ik al heel snel kon beginnen met de cursus. Als je dan namelijk eenmaal de knoop heb doorgehakt, wil je ook het liefst zo snel mogelijk beginnen. 

Deze assertiviteitscursus heeft mij veel opgeleverd

Ik heb gemerkt dat wanneer je via de site van assertief.nl een assertiviteitscursus gaat volgen, je er zeker van kunt zijn dat je heel goede vaardigheden leert. Ik heb gemerkt dat deze mensen er alles aan gedaan hebben om praktische tips te geven die je in het dagelijks leven heel goed kunt gebruiken. Ik sta dankzij deze assertiviteitscursus dan ook veel sterker in mijn schoenen en dat maakt mij ook een veel betere ondernemer.                                  

Wilt u zich ook inschrijven? 

Als u zich ook graag wilt inschrijven, dan raad ik u aan om data vandaag nog te doen. Dit kan door middel van:

  • het surfen naar de website van assertief.nl
  • te bekijken wat u hier allemaal kunt gaan leren 
  • uw gegevens achter te laten op deze site 

Ik ben blij dat ik hier een cursus heb gevolgd want ik heb hier echt heel veel aan gehad.