Zoek jij een moderne kerstboom?

Als je een modern interieur hebt, dan is het niet verwonderlijk dat jouw voorkeur ook uitgaat naar een moderne kerstboom. Een standaard dennenboom of kunstkerstboom past er eigenlijk niet zo goed bij, dit geeft vaak toch een wat meer rustieke of traditionele uitstraling. Je wilt dus een moderne kerstboom, maar waar vind je die? En hoe zorg je ervoor dat je hiermee toch een kerstsfeer in huis haalt? Want ondanks dat je misschien niet zo van het traditionele bent, vind je het natuurlijk wel prettig als je huis er sfeervol uitziet in de donkere decembermaand. Hoe pak je dit nu aan?

Moderne kerstboom Yelka

Je kunt dit doen door naar houtenkerstboom.com te gaan en voor een van hun modellen te kiezen! Je vindt bij hen bijvoorbeeld de moderne kerstboom de Yelka. Deze is gemaakt van houten latjes, die van kort naar lang op een staander bevestigd zijn. Door dit verschil in lengte wordt het model van een dennenboom gesuggereerd. Je kunt de latjes van de Yelka draaien in iedere gewenste richting. Dat betekent dat je ze bijvoorbeeld allemaal recht onder elkaar kunt zetten, om zo eigenlijk een platte boom te maken. Zet je ze zo neer, dan lijkt het eigenlijk heel erg op een dennenboom zoals deze door kinderen getekend wordt. Op deze manier neemt deze moderne kerstboom ook erg weinig ruimte in, hij is dan immers helemaal plat en je zou hem dan strak tegen een muur kunnen zetten. Maar je kunt de latjes ook om en om dwars op elkaar zetten, waardoor je eigenlijk een kruis maakt. Of je kunt ze in een spiraal plaatsen of kriskras door elkaar. De mogelijkheden zijn echt groot! Wat echter altijd hetzelfde blijft, is dat je een strakke en moderne kerstboom in huis hebt staan! Kies jij voor de Yelka, dan kun je kiezen uit drie verschillende kleuren:

  • bijna wit esdoornhout
  • lichtbruin eikenhout
  • donkerbruin walnotenhout

De Spira

Maar de Yelka is niet de enige optie die ze bieden bij houtenkerstboom.com, je kunt ook voor de Spira kiezen. Ook dit is een zeer moderne kerstboom, het is namelijk een slanke spiraal van hout. Het voordeel van de Spira is dat je deze niet alleen op de grond neer kunt zetten met behulp van de staander, je kunt er ook voor kiezen deze op te hangen aan het plafond! Die optie kan erg goed van pas komen op het moment dat je kleine kinderen hebt dit niet van de boom af kunnen blijven of als je katten hebt die steeds in de boom klimmen. Deze moderne kerstboom is bovendien in verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste model is slechts 42 centimeter hoog, terwijl de grootste 190 centimeter hoog is. Of je nu dus een heel kleine woning hebt of juist een grote, er is altijd een Spira te vinden die er perfect in past! Zowel de Spira als de Yelka kun je zonder versiering en verlichting plaatsen, maar je kunt ze ook juist wel versieren en verlichten, wat jij maar wilt! Zoek jij een moderne kerstboom voor jouw moderne interieur? Dan zit je bij houtenkerstboom.com dus goed!