Wist u dat u uw woning kunt laten opvijzelen?

Wij hebben vorig jaar besloten dat wij onze woning graag zouden willen verkopen, maar dat konden wij niet zomaar doen. Wij zouden namelijk heel veel meer geld voor ons huis kunnen krijgen wanneer wij de woning eerst nog wat zouden laten opvijzelen. Wij hebben daarom gekeken of wij een persoon konden vinden die ons hiermee kon helpen. Wij zijn zelf helemaal niet handig en als je dan iets gaat opvijzelen, wordt het meestal eerder erger dan beter. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik iemand voor ons huis wilde laten opvijzelen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van aannemingsbedrijfwvisser.nl kon gaan kijken. Een kennis van mij had zijn huis namelijk ook laten opvijzelen door de mensen van dit bedrijf en hij was daar heel erg tevreden over. Hij vertelde dat hij voor een heel goede prijs geholpen was en dat klonk mij heel goed in de oren. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om met een van deze mensen te bespreken hoe zij voor mij mijn woning konden opvijzelen. Ik heb daarom even een telefoontje gepleegd met een van de mensen van dit bedrijf en ik kreeg te horen dat zij graag voor mij aan de slag wilden gaan. Het leek hen het beste om voordat wij zouden beginnen met het opvijzelen van ons huis, even langs te komen zodat zij een goed beeld konden vormen van wat er allemaal gedaan moest worden. Zo konden zij ook alvast de juiste materialen bestellen voor het opvijzelen. Daar had ik natuurlijk helemaal niets op tegen en ik heb deze mensen uitgenodigd om een keer langs te komen. Binnen een paar dagen stonden er al twee experts op de stoep en zij hebben toen in kaart gebracht wat wij konden doen om een goede prijs te kunnen vragen voor ons huis. Zij adviseerden ons om een dakraam te plaatsen en ook zou het goed zijn om een aantal kozijnen te vervangen omdat deze verrot waren. Wij hebben de adviezen van deze mensen goed opgevolgd en wij zijn blij dat wij dat gedaan hebben. Wij hebben daarom ook geen seconde spijt gehad van het opvijzelen van ons huis. 

Wij zijn zeer tevreden over het opvijzelen 

Wij hebben inmiddels alle werkzaamheden laten uitvoeren door dit bedrijf en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het opvijzelen. Wij hebben een heel goede woning gekregen en wij hebben het huis ook voor een heel goede prijs kunnen verkopen. Dat was dus een heel goede investering en wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf gevraagd hebben om de boel voor ons op te vijzelen. Mocht u uw woning ook willen laten opknappen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf gevraagd hebben omdat:

  • Wij heel goed geholpen zijn 
  • Wij ons huis voor een goede prijs konden verkopen 
  • Wij zeer tevreden zijn over de adviezen van dit bedrijf 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op aannemingsbedrijfwvisser.nl.