Wij bestelden hier naamborden voor de voordeur

Sinds vorige maand is ons appartementencomplex in Gouda opgeleverd en momenteel zijn wij als bewoners druk bezig om onze woningen te verven en in te richten. Als het goed is, dan trekken wij er volgende maand in en omdat wij dan ook allemaal geen andere woning meer hebben, is ons nieuwe huis dus ook ons postadres. Omdat onze verdiepingen allemaal erg op elkaar lijken, leek het ons goed om naamborden voor de voordeur te bestellen. Zo kan namelijk het bezoek zien wie waar woont en ook voor de postbode is het prettig om te weten waar hij of zij moet zijn wanneer deze een pakketje voor iemand komt brengen. Vandaar dat wij als Vereniging van Eigenaren besloten hebben om naamborden voor de voordeur te laten maken. Wij hebben gekeken waar wij deze naamborden voor de voordeur het beste konden laten maken en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de website Naambordencentrale.nl. Deze site biedt meer dan duizend verschillende mogelijkheden aan en dat vonden wij meer dan genoeg om een goede keus te kunnen maken. Wij hebben dan ook even uitgebreid bekeken wat er allemaal mogelijk was en wij hebben toen besloten dat het goed zou zijn om allemaal dezelfde naamborden voor de voordeur te bestellen. Zo gezegd zo gedaan, wij hebben op de site een bordje uitgekozen en wij hebben toen voor iedere bewoner de gegevens ingevuld. Vervolgens hebben wij deze bordjes besteld en konden wij ze meteen betalen via een iDeal betaalomgeving. Wij hadden nooit verwacht dat het naamborden voor de voordeur bestellen zo eenvoudig kon zijn. Wij zouden iedereen daarom ook willen aanraden om een keer naar de site van Naambordencentrale.nl te komen kijken om te zien wat u hier allemaal aan interessante mogelijkheden zou kunnen vinden. Wij hebben hier prachtige naamborden voor de voordeur besteld, en daar zijn we heel erg blij mee.

Wij bestelden voor weinig geld prachtige naamborden voor de voordeur

Wij hebben inmiddels onze naamborden voor de voordeur al in huis en we hebben ze daarom ook meteen opgehangen. Dat ging heel eenvoudig want de mensen van Naambordencentrale.nl hebben ons namelijk precies de goede bevestigingsmaterialen meegeleverd. Dat maakte het bevestigen van de naamborden voor de voordeur echt een eitje en wij zijn dan ook blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Toen wij op de site van dit bedrijf keken, zagen wij dat men hier niet alleen naamborden voor de voordeur verkoopt, maar dat wij hier ook terecht zouden kunnen voor bordjes die bijvoorbeeld aangeven dat er in het pand niet gerookt mag worden. Ook zagen wij professionele plaatjes om aan te geven dat wij geen ongeadresseerd reclamedrukwerk willen ontvangen. Omdat wij als bewoners graag duurzaam willen wonen, hebben wij hier later ook nog van besteld en deze allemaal op onze brievenbussen laten bevestigen. Dat scheelt ons heel veel papierwerk en de plaatjes staan mooi op de brievenbus. Dit alles hebben wij weten te regelen voor zeer weinig geld en dat is dan nog een reden waarom wij zo tevreden zijn over de diensten en producten van de Naambordencentrale.nl.

Ontwerp zelf uw eigen naambord

Bent u ook op zoek naar een mooi naambordje? Kijk dan vandaag nog even op de site van Naambordencentrale.nl. Hier kunt u namelijk:

  • een keus maken uit de ruim duizend beschikbare bordjes
  • uw favoriete lettertype uitzoeken
  • de benodigde bevestigingsmaterialen kiezen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Naambordencentrale.nl biedt? Kijk dan snel even op de site van dit bedrijf. Ook kunt u altijd een expert aan de mouw trekken wanneer u nog vragen heeft.