Werkt u al met deze pos software?

Wij hebben een winkel en wij merkten een aantal jaar geleden dat steeds meer klanten ons vroegen of wij ook online producten verkochten. Dat deden wij op dat moment nog niet, maar het leek ons goed om een keer te kijken of wij dit misschien wel moesten gaan doen. Wanneer wij dit namelijk zouden gaan doen, zouden wij meer mensen kunnen bereiken. Het probleem was echter wel dat wij drie vestigingen hebben en dat wij vanuit al deze vestigingen wilden gaan verkopen. Dat vraagt om een systeem dat het overzicht over de verkoop goed weet te behouden omdat je anders misschien dingen gaat verkopen die reeds verkocht zijn. Wij moesten dus op zoek naar goede pos software. Wij hadden namelijk van een kennis van ons gehoord dat het heel belangrijk is om met de juiste pos software te werken omdat je anders heel snel in de problemen komt. Hij kon het weten want hij had een heel succesvolle site opgericht en daar komen maandelijks vele honderden klanten hun bestellingen doorgeven. Hij vertelde ons dat wij een keer naar de pos software van novulo zouden moeten gaan kijken. Wanneer je namelijk met hun pos software ging werken, kon je er zeker van zijn dat je een goed systeem in huis haalde. Daar wilden wij graag meer van weten en wij zijn daarom een keer naar hun site gegaan om te bekijken wat wij daar allemaal konden vinden. Het viel ons al heel snel op dat dit bedrijf heel goede pos software aanbiedt. Je kunt namelijk op het internet veel recensies vinden over dit bedrijf en daarin is iedereen zeer lovend over hun pos software. Dat beloofde voor ons heel veel goeds en wij hebben daarom gekeken voor welk bedrag wij aan deze pos software geholpen konden worden. Wij kregen te horen dat dit al heel snel geregeld kon worden en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom meteen contact gelegd met de mensen van dit bedrijf en wij zijn toen heel goed geholpen. 

Deze pos software is fantastisch

Wij werken nu al geruime tijd met de pos software van novulo.com en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken dat wij altijd heel goed overzicht hebben over onze voorraden en bovendien hebben wij dus nooit problemen met klanten bij wie de bestelling verkeerd is gegaan. We kunnen dus wel zeggen dat wij dankzij deze pos software ons klantenbestand heel goed in stand weten te houden en dat was precies wat wij graag wilden. Wij kunnen deze pos software dan ook aan iedereen aanraden. Mocht u ook ge├»nteresseerd zijn, dan raad ik u aan om nog even wat meer informatie op de site van dit bedrijf door te nemen. 

Wij raden dit bedrijf aan 

Wij zouden dit bedrijf om meerdere redenen aan u willen aanraden. Ten eerste is het zo dat u hier heel goede programma’s kunt kopen en ten tweede is de service van dit bedrijf heel erg goed. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen 
  • Wij hebben heel goede software kunnen kopen 
  • Wij hebben een goedlopend bedrijf dankzij deze software

Kijk voor meer info even op de site van dit bedrijf. 

Lees meer…