Voorkom extra brandschade via een CO2 blusser

brandblusstore - co2 brandblusserAls er brand uitbreekt dan is dat al vervelend genoeg. Het is echter nog vervelender als je vervolgens meer schade veroorzaakt tijdens het blussen. Je kunt wel nagaan dat wanneer je alles nat spuit, dat je dan brandschade en waterschade hebt. Brandschade is echter wel genoeg en dus is het verstandig om niet met water te werken. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om gebruik te maken van een CO2 blusser. Deze wordt ook wel een koolzuurblussergenoemd. Een CO2 blusser werkt met behulp van een bevroren blus gas. Dit gas lijkt een beetje op sneeuw en vandaar de naam. Wat dit gas doet is de hoeveelheid zuurstof naar beneden brengen. Vuur heeft zuurstof nodig om te branden dus als je de hoeveelheid zuurstof omlaag brengt, dan zal het vuur gaan doven. Bijkomend voordeel is dat je de apparatuur niet nat maakt. Dus als je laptop bijvoorbeeld in brand vliegt, dan kun je de CO2 blusser gebruiken zonder dat je daarmee de laptop helemaal vernielt. Het zelfde geldt natuurlijk voor allerlei andere apparatuur. Als je een brand hebt in de buurt van de tv of de stereo, dan kun je het hele gebied besproeien met de CO2 blusser. De brand zal doven en de apparatuur die niet in brand staat, zal verder niet kapot gaan. De C02 blusser is verder ook uitermate geschikt voor vloeistofbranden. Dit zijn branden die ontstaan doordat een vloeibare brandstof in brand vliegt. Omdat het al vervelend genoeg is als je te maken hebt met brandschade, is het fijn om te weten dat je de schade niet verergert met de blusmethode. Met de CO2 blusser voorkom je nevenschade en kun je de totale schade tot een minimum beperken. Het is om die reden dan ook altijd verstandig om een CO2 blusser in huis te hebben. Helemaal gezien we tegenwoordig zeer veel elektrische apparaten in huis hebben. De CO2 blusser is daarnaast ook prima te gebruiken in laboratoria of werkplaatsen waar gewerkt wordt met apparaten die onder spanning staan. De CO2 blusser is vaak te verkiezen boven een traditionele brandblusser.

Een CO2 blusser of een andere brandblusser kun je bestellen via brandblusstore.nl

Op het moment dat je wilt gaan bestellen, dan kun je terecht op de bovenstaande website. Je vindt op deze site verschillende soorten brandblussers en brandblusartikelen zoals:

  • Schuimblussers
  • Poederblussers
  • Brandmelders
  • Blusdekens
  • Vluchtmiddelen

Alles wat met brandpreventie te maken heeft, vind je op de website van brandblusstore.nl. Je kunt het artikel van je keuze dan ook gemakkelijk toevoegen aan de winkelwagen. As je meerdere artikelen wilt bestellen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Dit kan ook aantrekkelijk zijn op financieel gebied, want als je artikelen bestelt ter waarde van 150 euro of meer, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Als je toch gelijk meerdere artikelen wilt bestellen, denk aan een brandblusser in combinatie met een brandmelder, dan doe je er verstandig aan om die tegelijkertijd bij brandblusstore.nl te bestellen. Als je bestelling eenmaal compleet is, dan kun je de bestelling direct betalen via iDEAL.

De voordelen van brandblusstore.nl

We hebben het kort al even over de verzendkosten gehad. Het is natuurlijk een voordeel van de website dat je geen verzendkosten meer hoeft te betalen als je boven de 150 euro uitkomt. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo is de site voorzien van een webwinkel keurmerk. Dat betekent dat het een zeer betrouwbare webwinkel is. Verder worden de artikelen die je bestelt altijd zeer snel geleverd. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten. Tot slot is het zo dat je altijd te maken hebt met de laagste prijs als je bestelt via brandblusstore.nl.