Veiligheid voor alles met een Ei 146 rookmelder

Voor een veilig huis moet je uiteraard niets aan het toeval overlaten. Het is belangrijk dat je weet wat je zoal moet doen en veel dingen die je moet doen zijn verplicht. Qua brandveiligheid moet jou woning bijvoorbeeld aan allerlei eisen voldoen. Het meeste is al geregeld voordat je er überhaupt zelf over na gaat denken. Denk aan de materialen die zijn gebruikt bij de bouw van de woning. De indeling, de deuren, nooduitgangen voldoen waarschijnlijk allemaal aan de juiste voorschriften. Maar er zijn ook dingen die je zelf in de hand hebt. Het is bijvoorbeeld aan jezelf om een rookmelder te installeren. Een rookmelder is onmisbaar. Als er overdag brand uitbreekt, dan is dat uiteraard niet het ergste wat je kan overkomen. Het is uiteraard erg, want er is brand, maar je bent in ieder geval wakker en je kunt direct actie ondernemen. Als je niet thuis bent, dan is het vervelend, maar je hebt dan uiteindelijk alleen te maken met materiele schade. Als er echter brand uitbreekt terwijl je thuis bent en slaapt, dan kan het wel eens heel vervelend aflopen. Het is in veel gevallen de rook die zorgt voor uiterst vervelende gevolgen. Met een rookmelder kan er echter niets met jou gebeuren. Het oorverdovende geluid van de rookmelder zorgt ervoor dat je wakker schrikt en je huis kunt verlaten. Dat geldt uiteraard voor je zelf, maar ook voor alle andere mensen die op dat moment in het huis aanwezig zijn. Het gaat erom dat je een goede rookmelder koopt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Ei 146 rookmelder. Dit is een uiterst betrouwbare rookmelder die je via kabels kunt voorzien van stroom. De Ei 146 rookmelder bevat verder een back-up batterij indien de stroom uitvalt. Dus je hebt met de Ei 146 rookmelder geen risico dat de batterij leeg loopt. In principe hoort een rookmelder te gaan piepen op het moment dat de batterij bijna leeg is. Maar het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen en dus te kiezen voor een Ei 146 rookmelder die is aangesloten op het stroomnetwerk én beschikt over een back-up batterij. Mocht je deze Ei 146 rookmelder willen kopen of wil je je bestaande Ei 146 rookmelder vervangen, dan kun je altijd terecht op de site van allesveilig.nl. Hier kun je namelijk verschillende rookmelders bestellen, waaronder de Ei 146 rookmelder.

Bestel de Ei 146 rookmelder gemakkelijk en voordelig via allesveilig.nl

Je kunt de Ei 146 rookmelder gemakkelijk via deze webwinkel bestellen. Dat is wel zo handig, want dan hoef je niet op zoek naar een speciaalzaak waar ze rookmelders verkopen. Daarnaast is het vaak heel voordelig als je een Ei 146 rookmelder online bestelt. Als je bijvoorbeeld bestelt via allesveilig.nl dan betaal je geen €56,95, maar slechts € 29,95. Dat is uiteraard een flinke korting. Verder kun je naast een Ei 146 rookmelder, ook vele andere artikelen bestellen om je huis veiliger te maken. Hierbij kun je denken aan:

  • Brandblussers
  • Gasmelders
  • Blusdekens
  • Kluizen

De vele voordelen van allesveilig.nl

Als je bestelt via een webwinkel zoals allesveilig.nl, dan profiteer je natuurlijk van enkele voordelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het feit dat je een keuze kunt maken uit een enorm uitgebreid assortiment. Verder zijn de verzendkosten heel laag. En mocht je een bestelling plaatsen van 100 euro of meer, dan hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Daarnaast is de levering altijd heel snel. Dit geldt zowel voor Nederland als België. Tot slot is het ook goed om te weten dat je zonder problemen achteraf kunt betalen.