U zoekt een interim legal counsel?

U word geconfronteerd met het ontslag van een van uw juristen en zoekt om die reden een interim legal counsel. Het is belangrijk dat deze vacature zo snel mogelijk wordt ingevuld, want het werk blijft anders liggen en er ontstaat zo een achterstand. Dit is erg klantonvriendelijk ten opzichte van je clienten, en dus wil je zo snel mogelijk een goede interim legal counsel in huis halen. In dat geval kun je het beste aankloppen bij T&P Legal. Dit is een niche bemiddelaar voor juristen en advocaten. Ze hebben te alle tijden een team van 50-75 professionals klaarstaan, die ze kunnen inzetten op het moment dat jij ze nodig hebt. Ze zijn volledig op de hoogte van de huidige werkzaamheden en de planning van deze professionals, en weten dus precies welke personen beschikbaar zijn voor de (tijdelijke) functie binnen jouw organisatie. Op eigen houtje een interim jurist zoeken is heel lastig en bovendien tijdrovend. Want waar ga je precies zoeken? Waar bevinden deze mensen zich? En hoe stel je een contract met de juiste voorwaarden op voor deze interim legal counsel? T&P Legal heeft jarenlange ervaring met deze manier van werken en kan je dus voorzien van advies en informatie over hoe je dit het beste regelt. Bovendien is hun netwerk van juristen zo groot dat ze te alle tijden een goede selectie interim personeel kunnen aanbieden. 

Interim legal counsel met spoed

Als je het super druk hebt en dit echt het juiste moment niet is dat een van je vaste juristen opstapt heb je die interim legal counsel natuurlijk met spoed nodig. Dat is bij T&P Legal geen enkel probleem. Doordat ze altijd op de hoogte zijn van de werkzaamheden en agenda’s van hun netwerk juristen weten ze precies wie van hen beschikbaar is. Ze kunnen je al binnen twee dagen een selectie van interim juristen voorstellen die in principe per direct kunnen starten. Maar jouw interim legal counsel via T&P Legal inhuren heeft nog meer voordelen, namelijk:

  • Je krijgt gegarandeerd een zelfstandig werkende jurist die vanaf dag één productief is
  • Je hoeft zelf amper tijd te steken in het zoekproces
  • De interim jurist heeft een flexibele inzet, is snel opzegbaar en eenvoudig te verlengen

Je bent dus zeer flexibel in het inhuren van deze persoon. Misschien heb je hem langer (of korter) nodig dan je van tevoren dacht. Dit is allemaal geen probleem met een interim legal counsel van T&P Legal. Deze kun je inzetten zolang je diegene nodig hebt.

Een interim jurist inhuren: het proces

Bij T&P Legal geef je aan welke werkzaamheden deze interim legal counsel zal gaan uitvoeren. Je informeert ze bovendien over de duur en het beschikbare tarief. T&P Legal geeft je vervolgens binnen twee dagen een selectie beschikbare personen voor deze job. Aangezien T&P Legal deze personen al goed kent zijn interviews niet perse nodig. Zodra je je keuze hebt gemaakt geef je dit door en gaat deze persoon zo snel mogelijk aan de slag binnen jouw organisatie. Deze interim legal counsel pakt zelfstandig de taken op die jouw vaste jurist eigenlijk zou uitvoeren, en dat voor een scherp tarief, precies zolang jij hem/haar nodig hebt.