U zoekt een goede catering in Amstelveen?

Voor wat voor gelegenheid u ook op zoek bent naar een catering in Amstelveen of omstreken, bij Where is My Kitchen Now bent u zeker aan het goede adres. Dit is een hele professionele cateraar met jarenlange ervaring op allerlei verschillende evenementen. Bij Where is My Kitchen Now kun je terecht voor allerlei soorten catering, zowel klein- als grootschalig, en zowel heel basic als luxe, maar altijd van goede kwaliteit.   Het bedrijf is opgericht door een kok met een passie voor het samenbrengen van mensen. Hij doet dat door de lekkerste maaltijden te bereiden, en met zijn catering in Amstelveen ook als prive kok aan huis te werken. Je kunt namelijk niet allee bij Where is My Kitchen Now terecht voor catering op evenementen en feestjes, maar ook voor een kok aan huis. Dit is een luxe die niet iedereen zich kan veroorloven, maar wel een ervaring om nooit meer te vergeten. Je hoeft in dat geval namelijk niet de deur uit om uit eten te gaan, maar doet dit gewoon in eigen keuken. Gezellig in je eigen woonkamer tafelen met een fijn gezelschap terwijl de kok in de keuken de lekkerste maaltijden bereidt, wat een luxe! Where is My Kitchen Now staat echter vooral bekend om de fantastische catering in Amstelveen die ze bieden. Ze bereiden niet alleen de lekkerste hapjes en diners, maar beschikken ook over het talent om alles super mooi te presenteren. 

Verschillende soorten catering in Amstelveen

Je kunt de services van Where is My Kitchen Now voor verschillende doeleinden inzetten. Hun catering in Amstelveen en omstreken bijvoorbeeld, is geschikt voor onder andere de volgende gelegenheden:

  • Party catering, bijvoorbeeld voor een bruiloft of jubileum
  • Lunch, bijvoorbeeld voor op het werk of een familiedag
  • Crew catering, bijvoorbeeld op evenementen en in beurshallen
  • Walking Dinners, luxe diner buffetten voor alle gelegenheden

Zoals je ziet bieden ze een zeer uitgebreide catering in Amstelveen en omstreken, maar ze werken ook buiten dat gebied. Als je in een ander deel van Noord Holland woont contacteer ze dan gerust eens over de mogelijkheden, want de kans is groot dat ze ook gewoon op jouw event het eten kunnen verzorgen.

Maaltijd abonnement in Amstelveen

Bij Where is My Kitchen Now hebben ze een super leuke optie voor maaltijden, namelijk het maaltijd abonnement. Dit is naast de catering in Amstelveen een van hun meestgebruikte services. Het is ideaal voor oudere mensen of mensen die simpelweg geen tijd hebben om fatsoenlijk voor zichzelf te koken. De prijzen voor een maaltijd variëren van €9,- tot €12,25, afhankelijk van hoeveel maaltijden je afneemt. Where is My Kitchen Now bezorgt ze vervolgens bij je thuis en het enige wat je nog hoeft te doen is ze zelf opwarmen in de magnetron, appeltje eitje dus. Op hun website kun je zelf kiezen welke maaltijden je wilt bestellen. Er is genoeg keus, van vlees tot vis en zelfs vegetarische maaltijden, dus er zit elke week wel iets bij dat bij jouw smaak past. Net als bi hun catering in Amstelveen wordt alles vers bereid van alleen de beste ingrediënten en weet je dus zeker dat je een gezonde maaltijd te pakken hebt. Smakelijk eten met Where is My Kitchen Now!