Stevige epoxy coating

decochip - Epoxy coatingEen goede en vooral stevige vloer is uiteraard heel erg belangrijk. Wanneer u een bedrijf runt waar elke dag veel gelopen moet worden is het belangrijk dat u er voor kunt zorgen dat werknemers op een veilige manier kunnen lopen. Ook in bedrijven zoals bijvoorbeeld een autoshowroom is het belangrijk dat er een mooie vloer ligt. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om een epoxy coating op de vloer aan te laten leggen. Deze vloeren zijn extra gehard en van kunststof, waardoor ze jarenlang mee gaan en van hoge kwaliteit zijn. U kunt gerust uw showroom een prachtige laag geven door een epoxy coating aan te laten brengen. Het is ook heel handig om deze vloeren goed schoon te houden. Doordat de vloer egaal is, is er geen probleem met stukjes die door de schoonmaakster gemist worden door ophogingen. Het is voor veel mensen dus goed om vooral even te kijken naar hoe deze epoxy coating aangebracht moet worden. Bij decochip.nl vindt u werkelijk alle informatie over deze vloeren. Hier kunt u gemakkelijk de coatings bestellen om ze vervolgens zelf aan te brengen. Dat is natuurlijk het aller-makkelijkste. Hiermee bespaart u geld uit en de epoxy coating is heel gemakkelijk aan te brengen op stenen vloeren. Wanneer u dus een mooie ondergrond in het bedrijfspand heeft, kunt u zonder veel moeite een mooie epoxy coating aan laten brengen of zelfs zelf aanbrengen. Een vloer van epoxy heeft veel voordelen:

  • Zeer sterk
  • Een prachtige trendy look
  • Ook voor natte ruimtes heel goed mogelijk

Met een vloer van epoxy kunt u elke ruimte omtoveren tot een prachtig geheel met een moderne uitstraling. Wanneer u een bedrijf heeft dat ook gedeeltelijk afhankelijk is van een mooie showroom, dan is het verstandig om een epoxy coating aan te brengen om een strak geheel te kunnen laten zien. Bijvoorbeeld glanzende auto’s passen perfect op deze vloeren. U kunt zelf kiezen hoe u de epoxy laag eruit wilt laten zien. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige hoogglans of een wat mindere glans. Wat u ook kiest deze vloeren gaan zeer lange tijd mee en u zult er veel plezier van hebben.

Een moderne look met een epoxy coating

Een epoxy coating aanbrengen is veel makkelijker dan dat het lijkt. Veel mensen kunnen dit gemakkelijk zelf regelen. Het is belangrijk dat u de juiste coating bestelt bij decochip.nl. Wanneer u dit gedaan heeft en de coating is bij uw bedrijf afgeleverd, dan kunt u gaan kijken of het zelf lukt of dat u toch liever eerst een korte cursus volgt. Deze cursus kan gemakkelijk online geboekt worden en is helemaal niet duur. U leert dan om de nieuwe vloer op een goede manier aan te brengen. Hierdoor bespaart u veel kosten uit, omdat het zelf aan leggen van de vloer veel goedkoper is dan wanneer u iemand in moet huren om het te laten doen. Ook is de cursus in verhouding veel goedkoper, dus zult u weinig last hebben van extra kosten.

Snel laten drogen

Wanneer u eenmaal de epoxy coating vloer in uw bedrijfspand heeft aangelegd, moet deze natuurlijk eerst even goed drogen en vooral uitharden. Hierdoor weet u zeker dat u goed op de vloer kunt lopen. Dit duurt nooit heel lang, maar het is wel belangrijk dat u van te voren zeker weet dat er geen mensen over de vloer kunnen lopen. Het is dus verstandig om het altijd even goed af te zetten. Wanneer u vragen heeft over de type vloeren die gelegd kunnen worden, is het goed om van te voren even contact op te nemen. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.