Stal je pallets eenvoudig via de juiste palletstellingen

Pallets hebben universele afmetingen en dat maakt het dus ook direct heel gemakkelijk om pallets te stallen. Stapelen is daardoor ook relatief eenvoudig en je hoeft niet verschillende soorten heftrucks te gebruiken. Het kopen van palletstellingen is daardoor ook heel makkelijk, want je hebt immers niet te maken met allerlei verschillende soorten en afmetingen. Bij L.P. Petersen kun je terecht voor de juiste palletstellingen voor jouw magazijn. Je wilt je magazijn immers op orde houden en als je veel werkt met producten en/of artikelen die op pallets staan, dan moet je deze pallets op de juiste manier in je magazijn kunnen stalen. Orde en overzicht zijn hierbij de meest belangrijke factoren. Je wilt een zekere orde handhaven waardoor het voor magazijnmedewerkers zowel veilig als makkelijk is om te werken in het magazijn. Dus als alles bijvoorbeeld netjes in rijen wordt opgeslagen, dan kunnen de magazijnwerkers net als consumenten in de supermarkt alles gemakkelijk vinden. Alles is hierdoor ook relatief toegankelijk. Je hebt bijvoorbeeld net als in de IKEA 1 grote hal in het midden en hier sluiten alle rijen dan op aan. Deze rijden zijn voorzien van nummers, zodat je snel kunt zien waar je moet zijn. Een soortgelijke opstelling kun je dus gebruiken in je magazijn. Dit doe je door via de palletstellingen dus rijen te creëren. Er moet voldoende ruimte zijn tussen de rijen, zodat zowel medewerkers als heftrucks veilig kunnen manoeuvreren. Je kunt met de palletstellingen dus heel makkelijk overzicht creëren. Daarnaast is alles meteen ook een stuk ordelijker. Dat betekent ook dat je efficiënter omgaat met de ruimte en daardoor bereik je met de palletstellingen ook dat je uiteindelijk meer goederen kunt opslaan in je magazijn. Palletstellingen mogen dus eigenlijk in geen enkel magazijn ontbreken wanneer er zwaardere goederen moeten worden opgeslagen. Wat betreft palletstellingen heb je ook weer verschillende opties. Daarover lees je hieronder mee.

Gebruikte en nieuwe palletstellingen

Als je op zoek bent naar palletstellingen en je komt uit bij L.P. Petersen, dan heb je de keuze uit gebruikte of Stal je pallets eenvoudig via de juiste palletstellingennieuwe stellingen. Nu is het voordeel van de gebruikte stellingen natuurlijk dat deze goedkoper zijn. Het zijn immers tweedehands stellingen. Je hebt ook niet echt te maken met nadelen als je kiest voor de gebruikte optie. Het zijn immers stellingen en dat betekent dat je met robuuste materialen te maken hebt. Ze hoeven dan ook geen schoonheidsprijs te winnen. Zolang het allemaal goed functioneert, dan zit je in principe goed. Maar als je toch liever kiest voor nieuwe stellingen, dan heb je die vrijheid bij L.P. Petersen. Je hebt dus altijd toegang tot beide mogelijkheden. Dat betekent dus ook dat je de nieuwe en gebruikte opties met elkaar kunt combineren. Verder kun je ook bij L.P. Petersen terecht voor andere stellingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Grootvakstellingen
  • Legbordstellingen
  • Archiefstellingen

Surf naar de site voor meer informatie

Op de site van lppetersen.nl lees je meteen ook meer over al deze verschillende stellingen en de toepassingen. Verder kun je eventueel ook stellingen huren. Als je bijvoorbeeld tijdelijk een magazijn hebt vol met materialen, dan is het fijn dat je in deze periode de juiste stellingen kunt gebruiken. Op de site lees je meer over al deze verschillende opties.