Profiteer van financieel voordeel via de energievergelijker

Als je in een huis woont, of je nu huurt of koopt, dan moet je een energiecontract afsluiten. Dit is niet iets waar je voor kunt kiezen, want het is verplicht. Je kunt ook niet echt kiezen om wel of niet gas en elektra te gebruiken, want als je niets aan laat sluiten, hoe krijg je je huis dan warm in de winter? Hoe kun je je water opwarmen? Ga je de hele winter in het donker zitten in je eigen huis? Dus het is niet zo gek dat energie verplicht is voor iedere woning. Maar het mag dan verplicht zijn om energie te regelen, maar hoe en waar je dat doet, dat is helemaal aan jezelf. En dat is dan ook hetgeen waarmee je je slag kunt slaan. Je kunt namelijk best wat geld verdienen met het selecteren van de juiste energieleverancier. De manier waarop je je portemonnee kunt spekken, dat is afhankelijk van de energieprijzen, maar vooral ook van de bonussen waar je gebruik van kunt maken. Het is namelijk zo dat elke leverancier jou een bonus biedt om je over de streep te trekken. Hoe deze bonussen eruit zien kun je gemakkelijk ontdekken via de energievergelijker. Door de heftige concurrentie worden deze bonussen steeds aantrekkelijker. Deze tekst wordt geschreven begin 2018 en op dit moment kun je kiezen uit de volgende bonussen:

  • 200 euro welkomstcadeau
  • 175 euro cashback
  • 200 euro bol.com cadeaukaart
  • 210 euro korting

Dus dat zijn geen kleine bedragen. Het zijn ook geen bedragen waar je een huis van kunt kopen, maar het zijn wel leuke extraatjes. Je kunt bijvoorbeeld een vakantieboeken en die kost dan met een welkomstcadeau van 200 euro meteen dus ook 200 euro minder. Wil je iets kopen bij bol.com, en moet je ook overstappen? Maak dan gebruik van de energievergelijker en ontdek waar je terecht kunt voor die cadeaukaart van bol.com. In dit geval is dat Essent. Je kunt dus overstappen op Essent, je krijgt dan een nieuw contract met de tarieven die daarbij horen én je krijgt meteen een cadeaukaart die je in dit geval dus kunt gebruiken bij bol.com. Essent maakt ook wel eens gebruik van cadeaukaarten die je bij de MediaMarkt kunt inwisselen. Dit verschilt dus per jaar en het is dan ook goed om altijd even via de energievergelijker in de gaten te houden wat ze dit jaar doen. Het is dan ook goed om gewoon in je agenda te noteren wanneer je kunt overstappen. Op deze manier kun je om het jaar weer gebruik maken van de energievergelijker. Je kunt de energiekosten waar mogelijk naar beneden bijstellen door te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier én je kunt extra profiteren van leuke extraatjes. Dit alles kost ook helemaal geen moeite, dus het is dankzij de energievergelijker gewoon gratis geld.

Bezoek de site van de energievergelijker en ontdek hoeveel je kunt besparen

Het is altijd goed om elk jaar te onthouden wat het jaarbedrag is voor jouw woning inclusief de korting. Zo kun je het jaar daarop precies zien of je er op achteruit gaat of als je er juist op vooruit gaat. Hoe het ook zij, elk jaar kun je weer kiezen voor de goedkoopste, maar via de energievergelijker kun je ook gewoon kijken naar de energiemaatschappij die de meest aantrekkelijke bonus aanbiedt. Zolang je niet vergeet om over te stappen, kun jij blijven profiteren.

Kom langs op energievergelijking.nl en sla je slag

Als het tijd is om over te stappen, kom dan gewoon eens lang op de site van energievergelijking.nl. Via de energievergelijker kun je ontdekken waar je het meeste kunt besparen.