Prijs zonnepanelen

We denken er niet heel snel aan, maar ook in Nederland kunnen we energie opwekken aan de hand van het zonlicht. De moderne zonnepanelen zijn gemaakt voor het afwisselende licht hier in Nederland. Hoe de werking gaat, is verschillend per type, maar alle soorten zorgen op hun eigen manier voor de energie in het huishouden. Onderschat de lichtstraling van het koude regenachtige Nederland niet, hiervan kunt u best een aardig rendement ophalen van de zonnepanelen. Welke prijs zonnepanelen voor u te maken is, kunt u aan de hand van een offerte opvragen bij Solar Drenthe. Voor alles wat u moet weten over energiebesparing in uw huis en de materialen die u hiervoor nodig heeft, kunt u terecht bij Solar Drenthe. Op de website solar-drenthe.nl wordt al heel veel informatie gegeven, maar als u liever iemand persoonlijk wilt spreken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voor een grote investering als de prijs zonnepanelen heeft u recht op alle informatie om hierin een goede beslissing te maken.

Prijs zonnepanelen voor duurzame energie

Duurzame energie wordt steeds meer gestimuleerd en daarom is het zeker de moeite waard om de prijs zonnepanelen voor u te inventariseren. Het voordeel van inkopen bij Solar Drenthe is dat u dankzij hun expertise een totaalpakket kunt aanschaffen. Zij kunnen u als eerste adviseren, waarna u vervolgens de panelen, materialen en toebehoren kunt aanschaffen. Om het af te maken kunnen zij tevens de montage van de panelen verzorgen. Dankzij dit totaalpakket is het mogelijk voor een goede prijs zonnepanelen deze tevens professioneel te laten plaatsen bij uw huis. Voor de prijs zonnepanelen mag u er zeker van zijn dat dit allemaal optimaal en professioneel geïnstalleerd wordt en dat u er direct van kan profiteren. Voordat het definitieve plaatsen uitgevoerd gaat worden, moet u nog het type paneel selecteren. Eigenschappen waarop u het type paneel kunt selecteren zijn:

  • Verlies en prestaties bij lage lichtintensiteit
  • Werking bij hogere temperaturen
  • Celrendement
  • Celtolerantie
  • Vermogensgarantie

Zo heeft het mono black paneel wel verlies bij lage lichtintensiteiten en heeft het een forse terugval van vermogen bij schaduw op paneel. Bij de Poly kristallijn paneel is het verlies bij lage lichtintensiteiten weer minder, maar geldt er nog steeds een terugval van vermogen bij schaduw. Het CIS paneel is de meest geavanceerde uitvoering en kan dus ook beter presteren wanneer er mindere lichtintensiteiten zijn. Daarnaast leidt deze uitvoering het minste verlies bij hogere temperaturen. Het verlies in vermogen is bij dit type gering en lineair aflopend. Om te bepalen welke uitvoering het beste voor u van toepassing is, kunt u uiteraard de hulp van de adviseurs van Solar Drenthe vragen. Dankzij hen komt u erachter welke prijs zonnepanelen voor uw huishouden redelijk is.

Een groene opbrengst

Wanneer we bezig zijn met de prijs zonnepanelen denkt u waarschijnlijk direct aan de aanschafprijs, maar bedenk dat deze snel genoeg terug te verdienen is. De opbrengst verdient u door de bezuinigingen op het gebeid van stroom en wat u uiteindelijk ook weer afgeeft aan de energiemaatschappij. Zo worden de kosten ook wel bepaald door:

  • De hoeveelheid ontvangen lichtstraling
  • Ori├źntatie van de hellingshoek
  • Aanwezigheid minimale lichtstraling

Hierdoor is de hoge investering snel genoeg terugverdiend. Hoe dit in zijn werk gaat, kunt u het beste bespreken met een deskundige. Op de website staan ook een aantal formules genoteerd die van belang zijn voor de opbrengst. Zo wordt de opbrengst berekend aan de hand van het aantal uren volle zon maal het piekvermogen van de panelen vermenigvuldigd met de opbrengstfactor. Wilt u een prijs zonnepanelen die tevens ook een grote goede opbrengst gaat opleveren? Informeer dan bij Solar Drenthe voor de mogelijkheden.