Onze hovenier kent Leersum op zijn duimpje

Zoekt u naar een hovenier Leersum? Bijvoorbeeld via een zoekmachine zoals Google? Dan is de kans aanzienlijk groot dat u bij vandorlandhoveniers.nl uit Doorn terecht komt. Doorn ligt immers op steenworp afstand en we mogen wel stellen dat we een gerenommeerd hoveniersbedrijf hebben opgebouwd in de afgelopen decennia. Op onze website vindt u diverse sfeerimpressies. Zo bouwen we moderne, klassieke, postmoderne en industrieel ingerichte tuinen. Wilt u juist erg veel groen of werkt u liever met steen? Wilt u vijvertjes of een groot zwembad? U hebt nog heel wat keuzes te maken en dan hebben we het enkel over uw achtertuin. Want ook uw voortuin verdient aandacht. Een oprit bouwen of het aanleggen van een bloemenperk kunt u ook aan onze hovenier in Leersum overlaten. Zoek dus niet langer naar een hovenier in Leersum voor uw tuinontwerp en tuinonderhoud want deze hovenier weet Leersum snel te vinden. Een tuin is een belangrijke plek van het huis. Het is de plek waar u samenkomt in de lente en de zomer. Uw kinderen kunnen er uren spelen op het grasveld of in de zandbak terwijl u lekker geniet van de zon. U gaat er wellicht met uw gezin, familie of vrienden barbecue├źn tot in de late uurtjes. Kortom: het is een plek waar u zich op u zich thuis voelt. Misschien bent u dol op tuinieren maar laat u de aanleg liever over aan een hovenier uit Leersum. We hopen dat u dan juist kiest voor van Dorland Hoveniers.

U hoeft niet langer op zoek naar een hovenier in Leersum

U hebt natuurlijk al een algemeen beeld van de perfecte tuin. U hebt hier over nagedacht met uw partner, het internet gebruikt om inspiratie op te doen en wellicht hebt u diverse tuincentra bezocht. Als u een algemeen beeld hebt dan willen we u graag uitnodigen bij ons op kantoor. Natuurlijk kunt u ook de hovenier naar Leersum laten komen zodat we de huidige staat van de tuin kunnen bekijken en de afmetingen kunnen meten. We zijn vervolgens in staat om op basis van deze idee├źn een 3D-model te maken. Dat model wordt zoals u wel begrijpt, met gespecialiseerde software gebouwd en dat model sturen we u op. Bekijk uw tuin van alle kanten en geef eventuele aanpassingen door. Het is mogelijk om de hovenier in Leersum alleen in te huren om dit model te maken. Misschien hebt u zulke groene vingers en de tijd om dit model te actualiseren. Maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor. Wij willen uw tuin graag realiseren. Dus als u akkoord gaat met dit idee en u hebt de offerte aandachtig doorgelezen dan kunt u het jawoord geven en plannen we de opdracht in. Onze hovenier zal Leersum, of in ieder geval uw tuin, ombouwen tot een prachtig paradijsje waar u zich op uw gemak zult voelen!

Komt u eens langs om hier over te praten in Doorn

Het moge duidelijk zijn, als u een hovenier in Leersum nodig hebt dan bent u bij ons aan het goede adres.

  • Klim daarom in de pen en schrijf ons een e-mail. Stel al uw vragen, vraag om een offerte of maak een afspraak.
  • Ook telefonisch zijn we uiteraard bereikbaar.
  • En onze website http://vandorlandhoveniers.nl/ biedt een keur aan voorbeelden. Let er wel op dat we op zondagen niet beschikbaar zijn, ook de website is dan gesloten.

Nadat we uw tuin hebben ontworpen en hebben aangelegd bent u, als u dat wenst, nog niet van ons af! Want ook het tuinonderhoud is bij ons in goede handen. Het is aan u om de frequentie te bepalen dus geef ons een seintje.