Onze advocaat erfrecht staat u bij in moeilijke tijden

Als er onlangs in de familie iemand is overleden, dan gaat u vast en zeker een moeilijke tijd tegemoet. We begrijpen als geen ander dat u diverse acute zaken moet regelen. Na de begrafenis of de crematie is de tijd aangebroken om het testament te openen. Waarschijnlijk ligt dit testament bij een notaris of in de kluis van de overledene. Wilt u graag dat er een advocaat erfrecht present is? Neemt u dan eens contact op met ons advocatenkantoor. Als er al behoorlijk wat onrust in de familie is, dan is het geen slecht idee om een advocaat erfrecht in te schakelen. U wilt immers dat de verdeling eerlijk verloopt in wens van de overleden. Helaas zijn er altijd familieleden die meer eisen of simpelweg weigeren om een legaat te betalen. En dat is waar onze advocaat erfrecht om de hoek komt kijken want wij maken ons hard voor uw zaak. Kijkt u eens op advocatenkantoorerfrecht.nl naar de belangen die we voor u kunnen behartigen. Het is misschien niet erg prettig dat u dit in de eerste plaats moet doen, maar u wilt niet dat u te weinig krijgt. Misschien gaat het om objecten die voor u bijzonder waardevol zijn of om een grote hoeveelheid geld en andere liquide middelen. Dat doet er in principe niet toe, als een vriend of familielid in de weg ligt, dan moet er een regeling getroffen worden.

Wilt u een testament opstellen? De advocaat erfrecht helpt u graag

Dat u een advocaat erfrecht wilt gebruiken de op objectieve wijze de zaak kan beoordelen en met de diverse partijen rond de tafel kan zitten, bijvoorbeeld als mediator, is niet een uniek geval. Het komt vaker voor dan u denkt. Het wordt al helemaal lastig als de notaris er niet helemaal uitkomt e als er geen directe nabestaanden zijn. Als blijkt dat de overledenen in zijn leven nooit heeft nagedacht over zijn nalatenschap en er dus ook geen testament beschikbaar is, dan zijn de rapen gaar. Onze advocaat erfrecht weet hoe dergelijke problemen ten eerste voorkomen kunnen worden en ten tweede hoe dit het beste opgelost kan worden. Onze advocaat erfrecht kan u dan ook helpen bij onder andere:

• Het nalopen van een testament. Is het juridisch waterdicht?
  • Wilt u graag een beroep doen op uw kindsdeel of en ander legitieme portie van de erfenis? Onze advocaat erfrecht gaat voor u onderhandelen,
  • Zitten er internationale aspecten aan verbonden omdat sommige familieleden in het buitenland wonen? Of komt dit omdat er een bedrijf wordt nagelaten met verbindingen over de hele wereld? Dan wordt de zaak al snel een stuk complexer. Natuurlijk kent onze advocaat erfrecht alle regelgevingen dus neem snel even contact met hem op.

Komt gerust eens langs op kantoor om hierover te praten

Vanaf nu hoeft u niet meer op zoek te gaan naar een advocaat erfrecht. We staan doordeweeks telefonisch voor u klaar en u bent tevens op afspraak van harte welkom bij ons op kantoor van advocatenbureau Brenner in Amsterdam. Het staat u tevens vrij om via de mail een afspraak te maken of ons te bestoken met al uw vragen over het erfrecht. Of het nu gaat om het bemiddelen, het treffen van een schikking of zelfs een civiel proces, onze advocaat erfrecht staat u altijd bij. We even u van te voren een prijsopgave waar we niet vanaf zullen wijken. Het is daarom verstandig om eerst een offerte aan te vragen zodat u niet een dief van de portemonnee zult zijn. We hopen snel van u te horen.