Kraftpapier is ideaal als opvulmateriaal van loze ruimten

Met kraftpapier hebt u een oersterk verpakkingsmateriaal in handen. Het wordt gemaakt van de pulp van uitsluitend naaldbomen waarbij enkel de langste vezels worden gebruikt. Dat is ook meteen de reden waarom het kraftpapier dat u op vendrigpackaging.com kunt bestellen nooit dezelfde kleur heeft. Het poreuze karakter van dit materiaal bepaald de sterkte en u zult merken dat de scheurbaarheid laag is. Dat betekent dat u met een schaar of een mes te werk moet gaan als u bijvoorbeeld kraftpapier wilt gebruiken om boeken mee te kaften. U kunt het als groothandelaar in bulk inkopen om het verder te verwerken. Zo is het een erg populair product voor stevige enveloppen die men gebruikt voor het verzenden van kleine pakketjes. De ecologisch vriendelijke zakken die men in de supermarkt aantreft of gratis meekrijgt in een keur aan winkels zijn doorgaans van kraftpapier gemaakt. Daar komt geen stukje kunststof aan te pas. U kunt overigens diverse verpakkingsmiddelen zoals deze enveloppen en dozen ook direct in onze webshop bestellen. Maar als u er een uniek product van wilt maken en daarom rollen kraftpapier nodig hebt dan zult u ook zeker bij ons slagen. Niet alleen is het een materiaal dat u verder verwerkt. Het kan namelijk ook ideaal zijn als opvulmateriaal. We denken aan objecten die u in dozen verpakt maar die enige speelruimte nodig hebben. Toch wilt u niet dat de artikelen teveel schuiven in hun doos en daarom vult u de loze ruimte op met een elastisch maar toch ook taai materiaal: kraftpapier.

U kunt het kraftpapier vandaag nog online bestellen

Een aantal voordelen van kraftpapier hebben we voor u op een rijtje gezet. Wij vermoeden dat u na het lezen van deze opsomming ook erg positief naar dit product kijkt:

  • Het is uitermate sterk en soepel maar toch ook eenvoudig te bewerken en te verwerken,
  • Het is scheurbestendig en na gebruik recyclebaar,
  • Het is ideaal om te gebruiken bij het inpakken van uiterst zware producten,
  • En ten slotte geeft het uw producten een hippe en industriële look.

Hebt u al een account? Of bent u hier voor het eerst? Dan is het goed om te weten dat een profiel aanmaken kosteloos is. En als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt dan hebt u al uw bestelde producten de volgende dag al in huis. Dat geldt zowel voor kleine particuliere bestellingen als voor zakelijke bestellingen. Wij verzenden in Nederland en België gratis bij bedragen boven de 75 euro. Valt het totaalbedrag daaronder? Dan brengen we slechts €4,95 aan verzendkosten in rekening. Dus tel uit uw winst en maak uw keuze, vul uw gegevens in en betaal met bijvoorbeeld uw creditcard, via PayPal of iDEAL of betaal pas achteraf via Afterpay. Bent u tevreden over onze werkwijze en de producten die u hebt ontvangen? Dan hopen we dat u de moeite wilt nemen om ons een cijfer te geven. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9,3 en daar zijn we natuurlijk zeer trots op.

Uiteraard beschikken wij over het Webwinkelkeurmerk

We vinden klantencontact erg belangrijk. Mocht u daarom een vraag hebben over het kraftpapier of een totaal ander artikel dan bieden we u een keur aan contactmogelijkheden. Bereik ons snel via WhatsApp, de ingebouwde chatfunctie of door tijdens kantooruren te bellen. Heeft het wat minder haast? Dan kunt u het beste even een e-mail sturen. Naast kraftpapier en ander vulmateriaal bieden we een keur aan verpakkingsopties aan. Denk daarbij aan allerlei kartonnen verpakkingsmiddelen maar ook aan tape, omsnoeringsbanden en verhuisdekens.

Lees meer…