Koop uw haardhout in Utrecht en bespaar veel geld!

Wij hebben vorig jaar een restaurant geopend en wij willen dat de mensen die ons bezoeken, het gevoel hebben dat ze in een gezellige woonkamer terechtkomen. Vandaar dat wij besloten hebben om een open haard te laten bouwen die in de wintermaanden altijd brandt. Dit idee pakte heel goed uit, want wij merken dat onze gasten het heel prettig vinden om bij het vuur te zitten. Een probleem dat wij echter al snel tegen het lijf stuitten, was dat wij al snel door ons hout heen waren. Wij moesten daarom op korte termijn een leverancier van haardhout in Utrecht vinden. Dat bleek niet heel eenvoudig te zijn. Wij hadden namelijk wel enkele adresjes waar wij haardhout in Utrecht konden krijgen, maar dit was nooit genoeg om tegemoet te komen aan onze vraag. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of er ook een bedrijf was dat ons van haardhout in Utrecht kon voorzien. Dat bleek het geval te zijn. Wij konden namelijk terecht bij de mensen van DeHaardhouthandelaar. Dit bedrijf heeft zich helemaal toegelegd op de levering van haardhout in Utrecht en dat was precies wat wij nodig hadden. Wij hebben dan ook diezelfde dag nog een bestelling geplaatst.

Hier koopt u in de oven gedroogd haardhout in Utrecht

Een van de problemen die wij tegen het lijf liepen, was dat wij op veel plaatsen hout konden kopen, maar dat dit nog een jaar moest drogen. Wij hebben bij ons restaurant geen ruimte om hout te laten drogen en dus moesten wij iemand hebben die ons haardhout in Utrecht kon leveren dat meteen de haard in kon gaan. DeHaardhouthandelaar.nl bleek ons dit te kunnen leveren. Dit bedrijf droogt het hout dat zij verkopen namelijk in ovens waardoor het niet alleen meteen gebruikt kan worden, maar waardoor het ook vrij is van schimmels. Wij hebben dit haardhout in Utrecht bij ons restaurant laten leveren en wij gebruiken het nu al geruime tijd. Wij merken dat het hout heel erg goed brandt en dat wij nooit veel moeite hoeven te doen om het vuur aan te maken. Bovendien kun je heel lang met een pallet toe. Ik denk dat wij slechts twee pallets per winter nodig hebben om een zeer gezellige sfeer in ons etablissement te creƫren. Mocht u daarom ook goed haardhout in Utrecht zoeken, dan raad ik u aan om even naar de site van DeHaardhouthandelaar.nl te komen kijken.

Vandaag besteld is morgen al in huis

Als u naar de site van dit bedrijf gaat, zult u zien dat u vandaag nog een bestelling kunt plaatsen en dat het dan de volgende werkdag al bezorgd wordt. Wij hebben nog nooit langer dan een dag op ons topkwaliteit hout hoeven te wachten. Kortom:
  • wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf
  • het hout van dit bedrijf is altijd van zeer hoge kwaliteit
  • wij hebben onze bestelling altijd heel snel in huis

Kijk voor meer informatie vandaag nog even op de site van deze onderneming. Hier kunt u ook meteen een bestelling plaatsen.