Kerstpakketten vindt u hier in alle soorten en maten

Kerstpakketten uitzoeken is voor heel wat ondernemers elk jaar een behoorlijke opgave. Er is een verwachtingspatroon van uw werknemers waar u graag aan wilt voldoen maar het moet niet zo zijn dat u uw budget overschrijdt. Dat maakt het kiezen tussen de diverse pakketten lastig. Hopelijk kunnen we u helpen want ons bedrijf maakt kerstpakketten van zeer hoge kwaliteit terwijl we u de laagste prijsgarantie beloven. Daarnaast hebben wij ook nog eens het grootste aanbod aan kerstpakketten in dit land. Wij kopen onze producten in het groot in. Daardoor krijgen we korting en dat zorgt ervoor dat we voor weinig geld toch A-merken in onze pakketten kunnen stoppen. Wacht u niet langer maar bekijkt u onze website: kerstpakkettenxl.nl. U zult zien dat we een gigantisch aanbod hebben die u netjes kunt ontleden op basis van diverse categorieën waarbinnen u uw gewenste kerstpakketten kunt uitzoeken. Wilt u voor elk personeelslid een apart pakket kopen? Dan bent u wel even bezig. Daar is misschien geen beginnen aan tenzij u hen  allen persoonlijk goed kent en weet hoe u hen kunt verrassen. Het is zeker mogelijk om telkens singuliere bestellingen te maken met de meest uiteenlopende kerstpakketten. Maar voor grote bedrijven, scholen en instellingen is dat geen praktische oplossing. Koopt u dan kerstpakketten in het groot door u te richten op een bepaald thema.

We hebben met zorg onze kerstpakketten samengesteld

Werken er bijvoorbeeld veel jonge mensen bij uw bedrijf die net een gezin hebben gestart? Koopt u dan onze familiepakketten of onze duurzame pakketten. Werken er diverse mensen die weleens iets anders willen? Kies dan een pakket dat wij zorgvuldig hebben samengesteld zoals op land. Ook kunt u culinaire pakketten bestellen, inclusief kookboek. Leuk voor collega’s die al wat langer bij u werken! Als u echt geen flauw idee hebt wat u nu moet doen of als u simpelweg geen plek hebt om in december deze kerstpakketten te stallen dan kunt u het ook anders aanpakken. U kunt namelijk ook een cadeaubon aan uw personeel schenken. Zet er een mooie kerstboodschap op en motiveer hen met bemoedigende woorden. Uw personeel kan vervolgens de code op de bon via onze site invullen en zelf bepalen wat ze kopen. Met deze cadeaubon kunnen ze bijvoorbeeld zelf kerstpakketten uitzoeken maar ook:

  • Een abonnement op een tijdschrift,
  • Belevenissen zoals uitjes naar pretparken,
  • Huis- en tuinartikelen
  • Of het bedrag schenken aan een goed doel.

Als u jaar in jaar uit kerstpakketten geeft dan is het geen slecht idee om het eens af te wisselen met een originele cadeaubon. U bepaalt zelf het bedrag en de hoeveelheid bonnen die u wilt ontvangen. We accepteren al bestellingen vanaf 8 stuks.

Voor een origineel pakket hoeft u niet verder te zoeken

Vergeet niet om op tijd te bestellen zodat we direct voor u aan de slag kunnen gaan met het samenstellen van uw pakket. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment zodat u volgend jaar weer een prachtig origineel cadeau voor uw personeel kunt kopen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Twitter en YouTube. U kunt alle beschikbare pakketten in alle rust komen bekijken in de showroom in Drachten. Als dit te ver weg is dan kunt u natuurlijk ook digitaal contact opnemen. Ons telefoonnummer en e-mailadres staan vermeld op de website. Hebt u ideeën over een nieuwe lijn of thema? Dan horen we dit graag van u! We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwerpen, dus wellicht dat we volgend jaar uw idee om kunnen zetten tot een echt kerstpakket!