Kantoorinrichting moet praktisch zijn

Kantoorinrichting & Projectinrichting Kato Projecten, dat werkt lekker!

Moet je een kantoorruimte inrichten, dan zul je als eerste nadenken over het praktische aspect van je kantoorinrichting. Dit is logisch, als het meubilair niet de juiste afmetingen heeft en daardoor niet goed in de ruimte past, dan heb je er natuurlijk helemaal niets aan. Ook heb je niets aan kasten die te klein zijn, waardoor je er niet al je documenten en mappen in op kunt bergen. Ook nadenken over het aantal stoelen en tafels dat je nodig hebt is van belang, om te voorkomen dat er mensen zijn die geen zitplek hebben of dat er juist veel plekken onbezet blijven. Maar bij kantoorinrichting is er nog iets belangrijk en dat is een gezonde ruimte. In het verleden werd er veel te weinig gelet op het ergonomische aspect van meubels en dat had tot gevolg dat veel werknemers last kregen van vermijdbare lichamelijke klachten. Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en al dat soort zaken zijn in veel gevallen te voorkomen als er gekozen wordt voor een ergonomische kantoorinrichting. Het is dus zaak om ook hier op te letten als jij met de inrichting van je kantoor bezig gaat, je wilt immers niet dat jij en je personeel ziek worden van het werk.

Kantoorinrichting in stijl

Naast deze twee zaken is er nog een derde punt waar je op moet letten en dat is de stijl. De kantoorinrichting die je kiest, moet passen bij het bedrijf dat jij hebt en de uitstraling die je wilt bereiken. Dat is natuurlijk vooral van belang als klanten of zakenrelaties bij jou op locatie komen. Je bedrijfspand is dan je fysieke visitekaartje en je wilt natuurlijk dat dit meteen de juiste boodschap uitstraalt. Wat dat is, dat is natuurlijk afhankelijk van jouw onderneming. Sommige bedrijven zullen vooral jong, hip en dynamisch over willen komen, terwijl anderen een serieuze of klassieke uitstraling prefereren. Denk daar dus over na, voordat je over gaat tot het kopen van een kantoorinrichting. Bovendien moet je nog een punt in het oog houden en dat is dat je zorgt voor een inspirerende werkomgeving. De uitstraling van de ruimte waarin gewerkt wordt, heeft invloed op het welzijn en op de werkkwaliteit van je medewerkers. Zij zullen immers prettiger voelen in een mooi kantoor, dan op een plek die enkel is ingericht met saai grijs meubilair. Een prettige kantoorinrichting zorgt er voor dat men geïnspireerd blijft en met plezier het werk doet.

Ga naar KATO

Er zijn dus drie punten waaraan een goede kantoorinrichting moet voldoen:

  • het moet praktisch zijn en voldoende plaats bieden
  • het moet ergonomisch zijn
  • het moet de juiste uitstraling hebben

Zoek jij meubilair dat hierbij past, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij KATO. Zij bieden ontzettend veel artikelen op dit gebied aan, met ook voor jou zeker geschikte opties! Zij geven je bovendien graag advies over alle producten die zij verkopen. Heb jij het heel druk en heb je eigenlijk helemaal geen tijd om je bezig te houden met de kantoorinrichting? Geen probleem! KATO kan dit dan helemaal voor jou verzorgen. Zij kunnen iedere ruimte volledig voor jou inrichten, of het nu gaat om de daadwerkelijke kantoorruimte of om de vergaderruimte, de kantine, de lounge of de werkplek. Zij kunnen het complete interieur hiervoor bij elkaar zoeken en, als dit jou bevalt, bij jou komen plaatsen. Zo heb je er dus zelf helemaal geen omkijken meer naar en dat is wel zo handig voor een ondernemer die het altijd heel erg druk heeft! Wie voor zijn bedrijf op zoek is naar een mooie kantoorinrichting of wie complete projectinrichting nodig heeft, gaat dus gewoon naar KATO!┬áLees meer…