Is WordPress met eigen domeinnaam mogelijk?

Drie jaar geleden ben ik een eigen website begonnen waarop ik dagelijks mijn leven beschrijf. In het begin had ik ongeveer zes lezers, dat waren allemaal familieleden en dan met name mijn twee tantes die ik gevraagd had of zij een kritische blik op de taal- en spelfouten wilden werpen. Dat wilden zij wel en dat vond ik heel erg fijn. Mede dankzij hun inspanningen, is het mij gelukt om een breed publiek te trekken. Inmiddels wordt mijn site gelezen door honderdduizenden bezoekers per dag en ben ik wel toe aan een kleine professionaliseringsslag. Wat ik nu graag wilde weten is of een WordPress met eigen domeinnaam mogelijk is? Ik heb namelijk al heel lang de wens om een WordPress met eigen domeinnaam aan te maken maar ik weet niet of dat mogelijk is. Heel veel mensen heb ik al gevraagd of een WordPress met eigen domeinnaam iets is wat voor mij te realiseren is, maar niemand kan mij helaas duidelijk antwoord geven op deze vraag. Dat vind ik jammer want op deze manier blijf ik maar een beetje in het duister tasten met mijn vraag of een WordPress met eigen domeinnaam wel of niet haalbaar is. Vandaar dat ik maar eens even besloten heb om professionele hulp te vragen, het kon toch niet zo zijn dat niemand in Nederland wist of een WordPress met eigen domeinnaam haalbaar was of niet? Ik kan u zeggen dat ik inmiddels het antwoord heb gevonden en dat ik niet anders kan zeggen dan dat ik heel erg blij ben met de mogelijkheden die er allemaal zijn. In deze korte tekst wil ik u graag het een en ander over mijn bevindingen vertellen.

Een WordPress met eigen domeinnaam is heel eenvoudig

Wat ik nooit geweten heb, is dat een WordPress met eigen domeinnaam eigenlijk helemaal niet zo moeilijk te realiseren is. Ik dacht altijd dat dat waarschijnlijk heel veel voeten in de aarde zou hebben en dat ik daarnaast ook nog eens heel veel geld zou moeten neertellen voor een dergelijk klusje. Niets is echter minder waar. Ik heb ervaren dat je heel goed een WordPress met eigen domeinnaam kunt aanmaken. Deze kennis heb ik echter niet van mezelf, ik heb het allemaal via Datact.nl ingewonnen. Daar schaam ik me helemaal niet voor, ik vind het fijn dat ik inmiddels weet wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Als u mij vraagt hoe ik dit bedrijf gevonden heb, dan kan ik u zegen dat dat gebeurd is via het internet. Ik heb simpelweg wat gegoogeld en toen kwam ik uit bij Datact.nl. Dat was voor mij heel aangenaam want in een mum van tijd had ik het antwoord op de vraag die mij al zo lang in zijn greep hield. U kunt zich misschien voorstellen hoe fijn het voor mij was om te merken dat bij dit bedrijf alleen maar mensen werken met heel veel verstand van zaken. Over de goede service die dit bedrijf verleend, wil ik in de laatste alinea van deze korte recensie graag nog wat meer vertellen.

Ik heb het antwoord gevonden bij een expert

Inmiddels weet ik dat een WordPress met eigen domeinnaam mogelijk is zonder dat je daar heel veel geld voor hoeft neer te tellen. Ik ben dan ook heel blij dat ik Datact heb weten te vinden. Wilt u meer weten, dan raad ik u aan om:

• Even contact op te nemen met dit bedrijf
  • Uw vraag aan een van de deskundigen voor te leggen
  • Even een kijkje te nemen op de geheel vernieuwde website

Wacht niet langer en kijk vandaag nog even!