iPhone geblokkeerd? Wat nu?

iPhone geblokkeerd? Wat nu?Een mobiele telefoon is tegenwoordig dé plek waar iedereen al hun informatie in opslaat. Met de mobiele telefoon kunt u van alles doen, uw boodschappen even snel betalen of vlug wat geld overmaken naar uw bankpas bijvoorbeeld. Vanaf onze smartphone versturen we e-mails en zijn we via social media verbonden met de hele wereld. Maar wat nou als uw iphone geblokkeerd wordt?

Wat te doen als uw iphone geblokkeerd is?

Uw iphone wordt geblokkeerd wanneer u uw wachtwoord te vaak verkeerd verkeerd invoert, telkens zal uw telefoon voor verschillende tijden niet toegankelijk zijn. Op het scherm staat dan  bijvoorbeeld “Uw iphone is geblokkeerd. U moet 60 minuten wachten” als er 9 keer achter elkaar een fout wachtwoord ingetoetst is. Bij 10 keer is de iphone geblokkeerd en kunt u er niet meer inkomen. Althans, dat lijkt misschien zo op het eerste gezicht. Er zijn namelijk meerdere manieren om uw iPhone X, 8, 7, 6, SE, 5 of 4 kunt deblokkeren. Een van deze manieren is om uw iphone te verbinden met iTunes wanneer hiermee recentelijk een back-up is gemaakt en uw iphone niet in de James Bond stand staat. 

Als u na 10 pogingen niet meer in uw telefoon komt omdat uw iphone geblokkeerd is, kunt het volgende doen om uw iphone te deblokkeren via iTunes:

  1. Sluit uw iphone aan op uw laptop of computer en laat iTunes uit zichzelf opstarten
  2. Wanneer iTunes uw smartphone heeft gevonden wordt automatisch een back-up gemaakt. Is dit niet zo? Klik dan op ‘Maak reservekopie’ en iTunes zal alsnog een back-up maken
  3. Klik op de optie ‘Herstel iphone’ wanneer de reservekopie is gemaakt. 

Als deze manier niet helpt, kunt u vragen stellen hierover aan GSMERZ4U.nl. Ook kunt u hun website bezoeken waar nog meer tips staan over wat u kunt doen als uw iphone geblokkeerd is.

Telefoonreparaties

Is uw mobiele telefoon niet geblokkeerd, maar wel beschadigd? Dan kan u ook terecht bij GSMERZ4U! U kunt dus niet alleen worden geholpen wanneer uw iphone geblokkeerd is, maar ook wanneer uw smartphone reparatie nodig heeft. De reparatiewinkels in o.a. Amsterdam en Den Bosch werken met ‘no cure, no pay’. Dit houdt in dat u niet hoeft te betalen wanneer uw telefoon terug wordt geleverd terwijl het niet werkt. Ook heeft elke gerepareerde telefoon 3 maanden garantie en in sommige gevallen 6 of 12. Bij alle reparatiepunten wordt daarbij gebruik gemaakt van de originele onderdelen van de mobiele telefoons, er wordt dus niet gebruik gemaakt van onderdelen die niet van de officiële leverancier zijn, wat uw telefoon zo goed als nieuw maakt. 

Heeft u geen tijd om naar een van de reparatiepunten toe te gaan? Geen zorgen, GSMERZ4U heeft een haal en breng service. Uw defecte telefoon wordt bij u thuis of zelfs uw werk als u dat zo uitkomt opgehaald en naar de door u gekozen reparatiepunt gebracht. Op afspraak kan uw smartphone weer bij u terug worden gebracht. 

Bij  GSMERZ4U kunt u dus terecht als bijvoorbeeld uw iphone geblokkeerd is, maar ook wanneer uw telefoon kapot is. Met de ‘no cure, no pay’ werkwijze en de garantie over uw gerepareerde telefoon bent u zeker van een goede service. Twijfel dus niet en kom langs bij een van de reparatiepunten van GSMERZ4U!