Inbouwspots plaatsen in de badkamer

Inbouwspots plaatsen in de badkamerToen mijn vriendin en ik ongeveer 7 jaar geleden ons huis kochten, wilden wij veel verbouwen aan het huis. Wij hadden er bewust voor gekozen om een goedkoper huis te kopen en het daarna te laten verbouwen. Wij konden namelijk niet een huis vinden waar wij helemaal weg van waren, waardoor dit ons de beste optie leek. Als wij niet direct het huis konden kopen dat wij wilden, dan konden wij alsnog een huis ombouwen naar ons ideale huis. Maar verbouwingen vallen vaak duurder uit dan je denkt en we gingen al snel over ons budget heen. We wilden graag de vloeren laten vervangen, en de keuken en badkamer verbouwen en nog een aantal kleine dingetjes laten aanpassen. Uiteindelijk besloten wij om te wachten met het verbouwen van de badkamer, omdat die er nog vrij goed uitzag en wij de keuken en vloeren al hadden vervangen. De laatste paar jaar hebben wij geld opgespaard, zodat wij alsnog de badkamer konden verbouwen. Wij hadden al veel geld uitgeven toen wij het huis kochten, daarom duurde het sparen wat langer dan wij hadden verwacht, maar gelukkig konden wij vorige maand de badkamer eindelijk verbouwen. We waren van te voren naar een aantal bouwmarkten gegaan en we hadden diverse websites bezocht om daar inspiratie op te doen. Mijn vriendin en ik hadden foto’s gemaakt van alles wat we leuk vonden en daarna hadden wij een soort collage gemaakt. Een goede vriend van mij had tegen ons gezegd dat hij ons wilde helpen met de verbouwing, maar wij moesten de materialen zelf kopen. We vonden in verschillende bouwmarkten in de buurt de materialen die we nodig hadden, maar konden daar geen mooie inbouwspots kopen. Wij wilden allebei graag inbouwspots en besloten om daarom online verder te zoeken.

Inbouwspots gekocht bij PretMetLed.nl

Online zochten wij naar winkels waar wij inbouwspots konden kopen en wij vonden al snel verschillende webshops. Wij zagen echter ook dat er een groot verschil zat in de prijzen bij deze winkels. Wij wilden graag inbouwspots kopen van bekende merken, zodat wij zeker wisten dat wij goede kwaliteit kochten. Wij zagen echter dat sommige merken veel duurder waren bij een aantal websites. Nadat wij de verschillende websites hadden vergeleken, leek het ons het beste om de inbouwspots bij PretMetLed.nl te kopen. Op de website https://www.pretmetled.nl/led-inbouwspots/ zagen wij dat zij een zeer groot assortiment hebben en veel bekende merken verkopen. De artikelen waren hier goedkoper dan bij veel andere bedrijven en zouden al de volgende dag geleverd worden. Mijn vriendin en ik konden het in het begin niet eens worden over welke spots het mooiste zouden zijn in de badkamer, maar gelukkig kwamen we er samen uit. In de badkamer heb je ander licht nodig dan in andere kamers en de spots moeten goed tegen vocht kunnen. Gelukkig waren geschikte spots al ingedeeld onder het kopje badkamer op deze website en hier vonden we inbouwspots die we allebei mooi vonden.

Een mooie badkamer

Afgelopen weekend rondde mijn vriend de laatste werkzaamheden aan de badkamer af en de badkamer is erg mooi geworden. Het is een groot verschil met hoe de badkamer hiervoor was en wij zijn erg blij met het resultaat. Inbouwspots plaatsen in de badkamer was een goed idee en maken het helemaal af. Het licht van de inbouwspots is erg mooi en past goed bij de rest van de badkamer. Voor het kopen van inbouwspots raden wij de website PretMetLed.nl aan.

  • Een groot assortiment
  • Veel bekende merken te koop
  • Een goede prijs
  • Handige kopjes voor categorieën
  • Goede artikelen gekocht