IJskrabbers met leuke gadgets

Als bezorger ben ik regelmatig onderweg. Wanneer de nachten langer worden en de dagen koud, sta ik vaak voor dag en dauw op om mijn auto ijsvrij te maken. Daarvoor gebruik ik een ijskrabber, net als ieder ander. In de loop der jaren heb ik al meerdere ijskrabbers uitgeprobeerd, van verschillende merken. Wat me echter steeds opviel, was dat de krabbers die je in de winkel koopt vaak niet zo goed zijn als de exemplaren die voor je worden geproduceerd. Bovendien hebben ijskrabbers uit deze tweede categorie vaak leuke gadgets, waardoor je sneller of efficiënter te werk kunt gaan. Welke ijskrabbers gebruik ik en waarom vind ik nou juist die krabbers handig?

  • 3 in 1 ijskrabber
  • Ingebouwde handschoen
  • Extra verlichting

IJskrabbers met extra functionaliteit zijn vaak ontzettend praktisch. Zelf gebruik ik regelmatig een ‘3-in-1’ krabber. Daarbij heb je zowel een ijskrabber, als een spons en ruitenwisser in één apparaat. Hoe werkt dat dan precies? Ieder stuk van de krabber heeft een andere functie. Met het scherpe deel maak je de ruit in een handomdraai ijsvrije, maar met de spons kun je de vooruit ook van binnen afnemen. Je haalt dan een laag vocht weg, waardoor je precies kunt zien of de buitenkant van de ruit inderdaad bevroren is. Met de handige ruitenwisser veeg je de ruit snel weer schoon en fris. Bij DeReklameshop koop je de leukste ijskrabbers voor de laagste prijzen. Surf eens naar de website, Dereklameshop.nl, voor meer informatie en een volledig overzicht van het assortiment. Iedere soort krabber kun je hier krijgen, zelfs krabbers voor aan je sleutelhanger! Waar wacht je nog op? Kijk snel op bovenstaande site en plaats een bestelling. Als je meer exemplaren bestelt, krijg je meer korting. Vraag dus aan vrienden of familie of zij ook met je bestelling mee willen doen!

IJskrabbers met handschoen: nooit meer koude vingers

Ik zou mezelf niet omschrijven als een koukleum. Toch vind zelfs ik het vervelend om in de winter, in het donker, de autoruit te krabben. Binnen mum van tijd zijn je vingers ijskoud en wordt je huid droog en gevoelig. Het was dus ontzettend leuk toen we van ons bedrijf ijskrabbers kregen met handschoen. Dat werkt ideaal! Je steekt je hand in de handschoen voor je de auto uitstapt en maakt de ruit als de wiedeweerga ijsvrij. Tijdens het krabben houd je de andere hand in je zak, zodat je geen last hebt van de kou. In de variant die wij hadden zat zelfs een lichtje ingebouwd. Daarmee zie je direct of je te maken hebt met ijs, of gewoon met een laagje water. Zo begin je niet voor niets te krabben. Ik kan ijskrabbers met extra functionaliteit van harte aanbevelen. Je moet de ruit toch schoonmaken, doe het dan zo comfortabel mogelijk! Voor meer informatie over een specifiek product moet je klikken op de afbeelding. Je krijgt dan ook meteen te zien wat de prijzen zijn van deze ijskrabbers.

Kleine cadeautjes om weg te geven

Organiseer je een feestje en wil je wat kleine cadeautjes weggeven? Dan zit je op bovenstaande site helemaal goed. Ze verkopen daar namelijk niet alleen ijskrabbers, maar tal van andere kleinigheidjes. Daarbij kun je denken aan pennen, keycords, zadelhoezen, badartikelen, boekenleggers, kaarthouders en nog veel meer! Het aanbod is zeer uitgebreid: je vindt iets leuks voor iedere gelegenheid. Zoals gezegd krijg je korting op een grotere bestelling. Het is dus zeker de moeite waard om daar even naar te kijken. Zo heb ik zelf een aantal leuke keycords aangeschaft bij De Reklame Shop voor mijn 45ste verjaardag. Daar heb ik mijn naam op laten drukken en iedere aanwezige kreeg een exemplaar!