Hulp bij een hypotheek afsluiten.

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten is het belangrijk dat uw hypotheek volledig aansluit op uw en uw partners inkomen. Bij Van Bruggen Adviesgroep kunnen wij u helpen er voor te zorgen dat uw maandlasten straks perfect bij uw financiele situatie passen. Bij het afsluiten van een hypotheek komt een hele boel kijken. Het is voor consumenten vaak ingewikkeld en zo onmogelijk om een goed inzicht te krijgen in wat voor hun voordelig is. Dit wakkert bij ons de passie aan om deze mensen te helpen met het maken van financieel verantwoorde keuzes, helemaal wanneer het grote beslissingen als het afsluiten van een hypotheek betreft. Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten kunnen wij samen met u kijken of de hoogte van de hypotheek goed past bij uw inkomen. Daarnaast gaan we met u kijken naar wat in uw situatie de beste keuzes zijn voor de rentevrije periode. Ook over de keuze tussen een lineaire of een annuitaire hypotheek kunnen wij u advies bieden. Op onze website hebben wij een makkelijke tool waarmee u snel en eenvoudig uw maximale hypotheek kunt berekenen. Zo kunt u snel zien wat ongeveer het maximale bedrag is dat u kunt lenen. Hiervoor hoeft u alleen uw inkomensgegevens in te vullen. Nadat u dit heeft gedaan kunt u zien wat het maximaal leenbare bedrag is, en wat de bijpassende maandlasten hiervoor zouden zijn. Vanuit hier kunnen wij samen met u gaan kijken wat voor hypotheek u wilt afsluiten. U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons inplannen. Maak nu een afspraak op onze website of per telefoon (0800-1600). Wij zien u graag tegemoet!

Laat ervaren professionals u adviseren over het afsluiten van een hypotheek.

Wanneer  u een hypotheek wilt afsluiten is het vaak een goed plan om een derde partij in dienst te nemen om voor u te kijken wat de beste opties zijn. Banken bieden consumenten vaak opties aan die niet per se in het beste belang van deze consument zijn. Bovendien zal uw eigen bank u alleen hun eigen aanbiedingen laten zien, terwijl er wellicht bij een andere bank of maatschappij een beter aanbod ligt. Wilt u een hypotheek afsluiten dan kan Van Bruggen Adviesgroep van waarde zijn om bovengenoemde redenen. Wij zijn een klantgerichte organisatie waarbij het financiele belang van de consument altijd op de eerste plek komt. Integriteit en zorgvuldigheid zijn waarden die wij als bedrijf serieus nemen. Onze medewerkers sturen wij dan ook aan om klantgericht te werk te gaan met een focus op de belangen van de consument en onze eigen lange termijn visie. Naast dat wij op verschillende review platformen erg hoog scoren, dragen wij ook met trots het Keurmerk Financiele Dienstverlening. Dit betekent dat wij verder gaan voor onze klanten dan de meeste adviesbureau’s. Als bureau met meer dan 40 jaar ervaring in de financiele dienstverlening bent u er zeker van dat uw financiele toekomst in goede handen ligt.

Bespaar meer door te vergelijken!

Wanneer wij de gewenste hoogte van uw hypotheek en de daarbij horende maandlasten op een rijtje hebben gaan wij de verschillende aanbieders en hun producten vergelijken. Wij staan graag voor u klaar om al deze mogelijkheden met u te bespreken en waar nodig uitleg te bieden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat uw financiele oplossing perfect bij u past. Wij vergelijken de mogelijkheden van bijna alle aanbieders in Nederland. Een paar euro per maand besparen op uw vaste lasten betekent over de loop van uw hypotheek al gauw een verschil van duizenden Euro’s. Hypotheek afsluiten? Neem contact met ons op en kijk hoeveel u kunt besparen!