Hoe zorgt u voor een goede bedrijfsoverdracht?

Toen wij vorig jaar ons bedrijf te koop hebben gezet, hebben wij gemerkt dat er heel veel animo was voor ons bedrijf. Dat betekende dat wij dus een heel goede prijs konden ontvangen en dat wij ook een heel goede kandidaat gevonden hebben die de boel van ons over. wilde nemen. Dat is natuurlijk wat je hoopt wanneer je je bedrijf te koop zet want je moet er niet aan denken dat je je bedrijf, waar je zoveel energie in gestoken hebt, aan de straatstenen niet kwijt kunt. Wij hebben toen al heel snel de deal kunnen sluiten, maar toen moesten wij beginnen met de bedrijfsoverdracht. Dat was heel wat lastiger want wij hebben namelijk niet een eenvoudig bedrijf. Wij wilden daarom ook zorgen dat de bedrijfsoverdracht zo goed mogelijk geregeld zouden worden. Wij hebben toen gekeken wat wij het beste konden doen en wij hebben toen op het internet gekeken of wij hier een bedrijf zouden kunnen vinden dat ons kon helpen met de bedrijfsoverdracht. Wanneer wij namelijk de hup van een expert konden inschakelen zouden wij de bedrijfsoverdracht hopelijk in goede banen kunnen leiden. Wij hebben toen bekeken waar wij moesten zijn om te zorgen dat wij een expert konden inschakelen die ons met de bedrijfsoverdracht zou kunnen helpen. Ik heb toen gezien dat ik het beste even naar de site van adcorporate.nl kon gaan kijken. Deze site is namelijk heel interessant voor mensen die een bedrijfsoverdracht op het programma hebben staan. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier om advies gaat vragen, je er zeker van kunt zijn dat je goede aanwijzingen krijgt over hoe je je  bedrijfsoverdracht zo goed mogelijk kunt regelen. Ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb want hier konden wij de mensen inschakelen die wij nodig hadden om onze bedrijfsoverdracht goed te regelen. Wij waren blij dat zij meteen voor ons klaar stonden om ons te helpen. 

Wij zijn klaar voor onze bedrijfsoverdracht

Wij hebben gemerkt dat je goed moet zorgen dat je je bedrijfsoverdracht goed geregeld hebt. Als je dit namelijk niet goed regelt, is de kans groot dat je opvolger al heel snel vastloopt, zeker als je een ingewikkeld bedrijf als de onze gaat overdragen. Wij hebben daarom veel gehad aan de adviezen van adcorporate.nl en wij hebben gemerkt dat wij met hun hulp onze bedrijfsoverdracht heel goed konden verzorgen. Wij zijn daarom erg blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben. Zij heeft er namelijk voor kunnen zorgen dat onze bedrijfsoverdracht heel soepel is verlopen. De nieuwe eigenaren van ons bedrijf zijn klaar om de boel over te nemen. 

Wij hoeven ons geen zorgen meer te maken                                 

Omdat wij veel tijd en energie besteedt hebben aan onze bedrijfsoverdracht weten wij nu dat wij ons over dit onderwerp geen zorgen meer hoeven te maken omdat:

  • wij heel goed door adcorporate.nl geholpen zijn 
  • wij nu klaar zijn om het bedrijf te verlaten 
  • de nieuwe eigenaren veel aan onze overdracht hebben gehad 

Meer weten? Kijk dan ook nog een keer op de site van adcorporate.nl.