Hoe goed is jouw design kantoormeubilair?

Als je een eigen bedrijf hebt, moet je goed voor je werknemers zorgen. En dat kun je onder meer doen door te zorgen voor goed en mooi design kantoormeubilair. Ik heb een eigen accountantskantoor en inmiddels heb ik een aantal mensen in dienst. Voordat ik mijn eigen bedrijf startte, heb ik op meerdere accountantskantoren gewerkt. En ik kan je vertellen dat het niet bepaald inspirerende omgevingen waren. Ik ben zelf gevoelig voor een bepaalde sfeer, dus ik besloot om dat anders te doen. Ik wilde niet per se allerlei toeters en bellen in mijn bedrijf, maar vond het wel belangrijk dat er design kantoormeubilair zou staan en dat het een warme, inspirerende ruimte zou zijn waar het niet alleen draait om geld verdienen. Het gaat mij om klanten, dat we die zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dat begint al als je ze welkom heet in je kantoor. Als ze zich dan welkom voelen, heb je al een belangrijke stap gezet. En daarbij speelt design kantoormeubilair een duidelijke rol. Toen ik het kantoor ging huren, ging ik dan ook gelijk op zoek naar design kantoormeubilair. Ik vond het nog best een opgave om dat uit te kiezen, want ik wist wel wat ik wilde, maar hoe doe je dat?

Shiraz biedt geweldig design kantoormeubilair en meer

Het kan zijn dat je een bepaalde sfeer voor ogen hebt om neer te zetten met je eigen kantoor. Maar om dat daadwerkelijk uit te voeren, dat is een heel ander verhaal. Welk design kantoormeubilair moet je kopen? Hoe zet je die bepaalde sfeer neer? Hoe zorg je dat alles ook goed bij elkaar past? Dit zijn geen vragen waar makkelijk antwoord op te geven is, als dit niet je expertise is. Op een gegeven moment kwam ik op de site van Shiraz terecht. Ik had hier al rond gekeken voor design kantoormeubilair, want ze hebben een heel mooi en gevarieerd assortiment waar je van alles kunt krijgen. Bovendien kun je ook voor een vriendelijke prijs heel mooi design kantoormeubilair bij ze krijgen. Je kunt alles lekker makkelijk online bestellen, dus dat zijn allemaal hele mooie dingen die je tijd, energie en geld schelen. Dat is allemaal belangrijk, vooral als je voor het eerst een bedrijf start. Alle hulp kun je dan goed gebruiken. En toen ik verder keek op de site zag ik dat ze nog veel meer te bieden hadden, waar ik als bedrijfsleider heel blij van werd.

Shiraz regelt projectinrichting

Als je naar de site van Shiraz gaat, kom je erachter dat ze veel meer te bieden hebben dan alleen design kantoormeubilair, ze kunnen je namelijk ook helpen met projectinrichtingen. Dan kun je gebruik maken van advies en service op diverse vlakken:

  • Ergonomische inrichting
  • Vloer en wandafwerking
  • Interieurontwerpers
  • Strategische inrichting

Dan kom je erachter dat er eigenlijk heel veel zaken zijn waar je geen weet van hebt. Ik wist niet hoe ik alles ergonomisch goed zou kunnen inrichten. Hoe een interieurontwerper ernaar zou kijken. Hoe je het strategisch zo kunt inrichten dat er onbewust gezond gewerkt wordt. Het ging mij een stap te ver, dus ik besloot de professionals van Shiraz in te schakelen. En ik ben heel erg blij dat ik dat heb gedaan. Het is een investering die het zeer waard was, aangezien ik nu een kantoor heb waar ik en mijn medewerkers heerlijk kunnen werken en functioneren. De sfeer is top en door verschillende ruimtes en settings heeft iedereen altijd een plek waar hij of zij zich goed voelt en waar je goed en gezond kunt werken. Dat is zo waardevol, ik kan iedereen Shiraz aanraden.