Het zekere voor het onzekere met een asbestinventarisatie

hollandbuilding - asbestinventarisatieAsbest is een materiaal dat tientallen jaren geleden nog gebruikt mocht worden om daken van gebouwen uit te vervaardigen. Ook werden er andere bouwmaterialen mee gemaakt. Op dat moment wist men nog niet dat het inademen van de losse vezels hiervan schadelijk is voor de gezondheid van mens en dier. Op dit moment weet men dat wel, maar dat wil nog niet zeggen dat in één klap alle huizen ook asbestvrij zijn. Daar zullen nog vele tientallen jaren overheen gaan. Het kan echter geen kwaad om een asbestdak te hebben, zolang u er maar niet in gaat zagen of iets dergelijks. Wilt u toch bijvoorbeeld uw schuurtje gaan verbouwen en wilt u weten of u ook zo’n dakje hebt? Kies dan voor een gedegen asbestinventarisatie. Ga dus nooit zelf uit de losse pols een inschatting maken, want een erkende asbestinventarisatie is dan zelfs wettelijk verplicht. Want als u met dit schadelijke materiaal in de weer gaat, dan kan dit ook een nadelig effect hebben voor bijvoorbeeld uw buren. De noodzaak voor een asbestinventarisatie is dus zeker aanwezig. Bent u nou wel benieuwd naar een betrouwbaar adres voor een dergelijke inventarisatie? Lees dan gauw verder in de volgende alinea, want daarin vindt u meer info over een bedrijf dat de asbestinventarisatie voor u op een gedegen wijze uit kan voeren.

Wij verzorgen graag uw asbestinventarisatie

Als u de schuur gaat verbouwen en u vermoedens heeft dat er asbest in het dak zit, dan doet u er goed aan om zich te wenden tot de firma Holland Building Maintenance. Hier kunt u uitstekend terecht voor een asbestinventarisatie van uw schuurtje en van de rest van het huis. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing, omdat wij niet alleen voor u klaar staan met een asbestinventarisatie, maar ook omdat wij de asbestverwijdering op een professionele manier kunnen verzorgen. Als er dus schadelijke stoffen aan zijn getroffen, dan zorgen wij ervoor dat die op een vakkundige manier verwijderd worden, zodat u er geen hinder meer van zult ondervinden wanneer u aan de verbouwing begint. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om contact op te nemen met ons bedrijf. U kunt ons vinden door naar hollandbuilding.nl te gaan en via deze website even het contactformulier in te vullen. Wij zetten alles op alles om u zo snel mogelijk een reactie te sturen. Voorts kunt u ons ook bellen of mailen, als u vragen hebt over een asbestinventarisatie. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen!

Bij ons is de klant nog echt koning

Met ons in zee gaan is een zeer verstandig besluit, omdat wij een gerenommeerde firma zijn op dit vlak.

  • Wij hebben al vele particulieren en bedrijven in het gehele land geholpen met een professionele asbestinventarisatie
  • Na afloop stellen we een asbestrapport op, dat u in kunt zien
  • Wij dragen ook zorg voor de verwijdering van asbest, mocht het aangetroffen zijn
  • Wij hanteren altijd aantrekkelijke tarieven, zodat u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten.

Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor Holland Building Maintenance te kiezen. Wij staan in ieder geval te allen tijde voor u klaar om voor u een asbestinventarisatie te verzorgen. Wij gaan daarbij uiterst zorgvuldig en professioneel te werk. Wij zijn dan ook een erkend bedrijf voor deze werkzaamheden. Gelukkig hoeft u thuis nauwelijks iets overhoop te halen, omdat wij met luchtmetingen kunnen zien of er asbest aanwezig is. Laat het er niet bij zitten!