Het juiste kerstpakket gevonden

Als ondernemer heb je altijd verschillende ballen die je in de lucht moet houden. Je wilt tenslotte dat je bedrijf goed loopt en dat je hier zo veel mogelijk plezier in hebt. Binnen mijn bedrijf ben ik altijd bezig met verschillende projecten die naast elkaar lopen en waar ik het merendeel van mijn tijd mee bezig ben samen met mijn personeel. Daarnaast zijn er ook altijd kleine dingetjes die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een kerstpakket. Ieder jaar weer krijg ik het voor elkaar om hier eigenlijk te laat mee te beginnen. Wat dus altijd resulteert in een hoop onnodige stress. Dit jaar besloot ik het dus anders aan te pakken. Ik zou al veel eerder beginnen met het uitzoeken van het juiste bedrijf en hier mijn bestelling voor het kerstpakket plaatsen. En wonder boven wonder deed ik dat ook. In mijn agenda had ik aan het einde van de zomer een notitie gemaakt om al te gaan kijken. Dit voelde raar en eigenlijk te vroeg, maar je kan maar beter ruim op tijd zijn dan te laat. Met behulp van Google ging ik op zoek naar bedrijven die voor mij een leuk kerstpakket konden regelen. Zo kwam ik op de website Kerstpakket.nl terecht. Wat mij direct opviel was de fijne opzet van de website en ook de service van het bedrijf zag er goed uit. Ik was dit jaar niet alleen van plan om mijn personeel een kerstpakket te geven, maar ook om hier mijn vaste klanten bij te betrekken. Jarenlang deed ik dit alleen voor mijn personeel, maar ik vond dat mijn vaste klanten toch ook wel een leuk cadeautje met de feestdagen verdienen. Op de website Kerstpakket.nl zocht ik dan ook binnen de verschillende categorie├źn die zij hebben naar een goed kerstpakket.

  • Eten
  • Drinken
  • Familie
  • Wijn

Op allerlei gebieden hebben ze leuke pakketten, maar omdat ik voor een vrij brede doelgroep op zoek was naar een kerstpakket vond ik bij de standaard pakketten niet zo snel iets tussen wat mij direct aansprak.

Het contact over een gepersonaliseerd kerstpakket

Op de website had ik ook gezien dat het mogelijk was om een gepersonaliseerd kerstpakket samen te stellen. Ik nam dus contact op met Kerstpakket.nl om er achter te komen wat zij precies op dit punt voor mij konden betekenen. Ik kreeg al direct het compliment dat het goed was dat ik er al zo vroeg aan begonnen was om een kerstpakket uit te zoeken. Ik vertelde ze dat het toch wel raar voelde om hier in augustus al mee bezig te zijn, maar zij wezen me er op dat als je het zonder enige stress wilt aanpakken je dit het beste kunt doen in een periode dat je het nog enigszins rustig hebt en daar hebben ze natuurlijk helemaal gelijk in. Tijdens het eerste telefoongesprek kregen we helder op een rijtje wat mijn wensen en voorkeuren waren en wat Kerstpakket.nl daarin voor mij kon betekenen. Ik was direct al enthousiast over de samenwerking. Ze leken precies te weten waar ze het over hadden en ik was blij met mijn beslissing om contact op te nemen met dit bedrijf. Er zijn een hoop verschillende bedrijven die ook een kerstpakket voor je kunnen regelen, maar bij Kerstpakket.nl komt alles samen. Ze hebben niet alleen leuke standaard kerstpakketten, maar dus ook gepersonaliseerde pakketten die helemaal op jouw wensen en voorkeuren aangepast worden. Daarnaast is de service die zij leveren uitstekend. Zo kreeg ik na het eerste gesprek binnen afzienbare tijd de offerte opgestuurd met alles wat we besproken hadden. Ik had dus meteen duidelijk wat de prijs van het kerstpakket zou worden. Toen ik tijdens het proces nog een aantal vragen had, ben ik altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Geen vraag of verzoek is te gek bij Kerstpakket.nl en dit is wat mij zeer blij maakte met deze samenwerking.

Het beste kerstpakket voor mijn personeel en klanten

Bij het samenstellen van het kerstpakket over de telefoon werd het natuurlijk duidelijk wat er in het pakket zou komen. Voor mij was het echter ook een heel belangrijk punt dat het kerstpakket ook een goede uitstraling heeft en dus met zorg en goed ingepakt wordt. Een van de redenen waarom Kerstpakket.nl mij zo aansprak was omdat ze zelf het inpakken van de kerstpakketten regelen. Binnen mijn eigen bedrijf maak ik het ook een prioriteit om veel dingen zo dichtbij mogelijk te houden. Ik wil te allen tijden weten hoe het met mijn product staat en of er eventueel verbeteringen doorgevoerd moeten worden op een bepaald punt. Het gaat mij dan ook warm aan het hart wanneer een mede-ondernemer dezelfde instelling heeft. Het is belangrijk om de kwaliteit van het product dat je levert hoog in het vaandel te hebben. Kerstpakket.nl doet dat zeker met het kerstpakket dat ze daar voor je samenstellen en inpakken. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat het kerstpakket op het juiste moment op de goede plaats afgeleverd wordt. Op de website beloven ze stipte bezorging en mijn ervaring is dat je hier zeker op kunt bouwen. Heb jij het kerstpakket voor dit jaar nog niet geregeld? Bezoek dan nu nog de website van Kerstpakket.nl en neem contact met ze op. Het zal je zo duidelijk zijn wat zij voor jou kunnen doen en dan is het nog een simpele kwestie van het bestellen van het pakket.