Heeft u een beperking? Kom rijlessen in Rotterdam volgen!

Heeft u een beperking? Kom rijlessen in Rotterdam volgen!Mensen met een beperking hoeven vandaag de dag niet meer te denken dat het onmogelijk is om ooit hun rijbewijs te halen. Het is namelijk heel goed mogelijk om met een beperking, alsnog gewoon in de auto de weg op te gaan. Wij willen u in deze korte tekst graag wat meer vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden om rijlessen in Rotterdam te komen volgen. Wij staan altijd voor u klaar om u te ontvangen voor professionele rijlessen in Rotterdam. Wij zijn namelijk de mensen van Rijschool-Kruisboog.nl en wij hebben al heel veel mensen met een beperking mogen verwelkomen voor rijlessen in Rotterdam. Wij willen u ook graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u hier allemaal aan informatie verstrekken. Wij hebben namelijk een auto die voorzien is van alle mogelijke aanpassingen. Het maakt dus niet veel uit welke beperking u heeft, wij kunnen u altijd onderwijzen met de wagen die wij hebben. Heeft u bijvoorbeeld een arm die niet heel goed functioneert? Dan kunnen wij vertellen dat wij in onze wagen een mogelijkheid hebben om deze met een arm te besturen. U zult hier in het begin misschien even aan moeten wennen, maar al snel zult u tot de ontdekking komen dat u hier heel veel rijplezier van kunt beleven. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer te komen kijken of u ook rijlessen in Rotterdam wilt komen volgen. Wij beschikken over de juiste instructeurs om u goed te helpen. Zij hebben veel ervaring met het werken met mensen die aanpassingen nodig hebben om goed te kunnen rijden en wij willen u daarom ook graag vragen om u snel te komen opgeven voor rijlessen in Rotterdam. Op onze site kunt u meer over onze instructeurs lezen en ook kunt u zich hier meteen komen opgeven voor rijlessen in Rotterdam wanneer u dat graag zou willen.

Wij geven rijlessen in Rotterdam aan mensen met een beperking

Wij vinden het belangrijk dat u niet door uw beperkingen wordt tegengehouden. Vandaar dat wij ons ook gericht hebben op de mensen die met de nodige aanpassingen graag willen gaan autorijden. Wij wijzen u er graag op dat onze auto geschikt is voor vele soorten beperkingen. Mocht u bijvoorbeeld niet bij de pedalen kunnen komen, dan hebben wij een speciaal pookje waarmee u gas kunt geven. Ook wanneer u bijvoorbeeld niet uw arm kunt gebruiken, of hier niet genoeg kracht in heeft om handmatig te schakelen, dan kunt u bij ons komen lessen in een automaat. U ziet het; het moet wel heel raar lopen wanneer u bij ons geen rijlessen in Rotterdam kunt komen volgen. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken. U zult zien dat wij u goed kunnen helpen en dat wij u ook pakketten kunnen aanbieden. Zo kunt u voor een vast bedrag uw rijbewijs halen. U kunt uiteraard via ons bedrijf ook het uiteindelijke examen afleggen.

U rijdt af in de aangepaste lesauto

Het zou natuurlijk lachwekkend zijn wanneer u zou moeten afrijden in een reguliere auto. Vandaar dat wij u graag willen vertellen dat u afrijdt in de wagen waarin u het rijden ook geleerd heeft. Kortom:

  • wij bieden u de juiste begeleiding om het autorijden te leren
  • wij hebben aanpassingen voor diverse soorten beperkingen
  • wij laten u afrijden in de aangepaste auto waarin u het rijden ook geleerd heeft

Wij hopen u snel een keer op Rijschool-Kruisboog te mogen ontvangen.