Hebt u gebruikte grondverzet machines? Biedt ze bij ons aan

meric-material - Gebruikte grondverzet machinesHebt u een verouderd wagenpark? Dan kunt u daar als voorbereider niet echt meer mee aankomen. Als u bijvoorbeeld wordt ingehuurd om een weg aan te leggen zoals een ringweg of snelweg dan wil de desbetreffende gemeente dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Het geeft immers heel wat oponthoud en dat is zeer irritant voor het verkeer. U wilt goed werk afleveren, of het nu gaat om het voorbereiden van wegen, van woonwijken, flats of winkelcentra. Het doet er niet zoveel toe waarom u uw bulldozers en grafmachines wilt inzetten, zoals elk bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Als u daarom oude gebruikte grondverzet machines hebt en dan hebben we het echt over decennia-oud materiaal, dan kunt u geen kant op. Het is voor u te hopen dat u kunt investeren in nieuwe machinerie. Kunt u daarom wel een extra zakcentje verdienen en hebt u al mooie nieuwe machines op het oog? Neemt u dan eens met ons contact op want wij willen uw gebruikte grondverzet machines graag van u overnemen. Natuurlijk kan het zo zijn dat u uw gebruikte grondverzet machines niet meer aan de straatstenen kwijt kunt. Wat rest is de sloop. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. U wilt waarschijnlijk dat de sloop van deze gebruikte grondverzet machines op een zo duurzaam mogelijke manier voltrokken wordt. Tevens wilt u waarschijnlijk dat de gebruikte grondverzet machines gedeeltelijk hergebruikt kunnen worden. Ze hebben erg lang trouwe dienst bewezen dus u gunt ze een fijne laatste rust, ook al hebben we het over levenloze objecten. U gaat er toch waarde aan hechten. En dat doen wij ook! Want u krijgt van ons een eerlijke prijs voor uw gebruikte grondverzet machines. Als uw grondverzet machines het nog redelijk doen dan kunnen we misschien deze gebruikte grondverzet machines opknappen en doorverkopen. En anders krijgt u een mooie sloopafvalprijs voor uw gebruikte grondverzet machines. Met het geld dat u verdient dankzij de verkoop van deze gebruikte grondverzet machines aan ons bedrijf kunt u vervolgens investeren in nieuwe graafmachines en hijskranen. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om dan alsnog tweedehandse machines te kopen zodat u geen dief bent van uw eigen portemonnee. Het werktempo zal er enorm door toenemen en zo ontstaat er een win-winsituatie.

Snel van uw gebruikte grondverzet machines af komen doet u bij ons

U kunt bij ons uw gebruikte grondverzet machines aanbieden. Dit kan erg snel door gebruik te maken van onze website: meric-material.com. U zult zien dat u trouwens niet alleen uw gebruikte grondverzet machines bij ons kunt aanbieden maar dat we ook grote voertuigen zoals locomotieven, stadsbussen, graafmachines en bulldozers overkopen. Wij kijken vervolgens naar de staat van deze machines. In tegenstelling tot auto’s kunnen dit soort machines veel langer mee. Daar zijn ze dan ook op gebouwd en het is logisch omdat u in dit soort machines echt moet investeren. Het gaat hier om zware voertuigen die u niet even bij uw plaatselijke garage in kunt leveren. De sloop is een plek waar uw gebruikte grondverzet machines terecht kunnen komen, zeker als er niets meer aan te repareren valt. Bij ons werken gemotiveerde monteurs die dagelijks met dit soort zware voertuigen te maken hebben. Ze kennen alle merken en types en weten wat er uit te halen valt. Zo kan het zo zijn dat losse onderdelen nog verhandeld kunnen worden. Sommige voertuigen kunnen we trouwens in zijn geheel opknappen en weer doorverkopen zodat we er winst op kunnen maken. En anders vinden we wel een andere manier om winst te maken op uw gekochte gebruikte grondverzet machines. Oud ijzer halen we eruit en sturen we op naar de hoogovens. Recycling vinden we erg belangrijk, zeker als uw gebruikte grondverzet machines daadwerkelijk worden afgeschreven. Breng het daarom naar ons in plaats van naar de sloop zodat u zeker weet dat uw gebruikte grondverzet machines niet zullen wegroesten op een verlaten terrein. Wist u trouwens dat we vele voertuigen zo goed mogelijk opknappen en versturen naar landen waar ze deze gebruikte grondverzet machines hard kunnen gebruiken? In de wat minder bedeelde landen kunnen ze niet beschikken over de laatste techniek qua wegenbouw. Maar deze tweedehandse grondverzetmachines kunnen ze wel degelijk goed gebruiken.

Hebt u hier nog vragen over? Onze klantenservice staat voor u klaar

U kunt nu direct uw machines bij ons aanbieden door op de website naar “contact” te gaan. Vult u daar uw bedrijfsnaam, adresgegevens en contactgegevens in en vult u tevens in wat voor type voertuig u in wilt leveren. Als het om meer dan 1 voertuig gaat dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen hele wagenparken opkopen als u dat graag wilt. U kunt dit formulier gebruiken om informatie mee op te vragen, om uw voertuigen mee aan te bieden en om offertes op te vragen. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug, tijdens werkdagen hoeft u nooit langer dan een paar uur te wachten op een antwoord. Als u graag telefonisch bespreekt wat de opties zijn, dan kunt u ook uw telefoonnummer bij ons achterlaten. Reken er maar op dat het vervolgens goed gaat komen! Of het nu gaat om:

  • Grondverzetmachines
  • Locomotieven
  • Aftandse stadsbussen
  • Recyclingmachines
  • Of wat voor zware machines dan ook

Wij komen ze zo spoedig mogelijk ophalen. We hebben namelijk alle benodigde certificaten voor dit zwaar vervoer.