Er zijn vele hypotheekvormen, dus neem de tijd om u in te lezen

Er zijn anno 2017 diverse hypotheekvormen. Wij van Recht op Advies kunnen het ons goed voorstellen dat u daarom door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben een aantal doelstellingen:

  • We willen niet dat u als consument teveel betaalt voor uw hypotheekaflossing,
  • We willen u informeren over alle hypotheekvormen en factoren die bij het afsluiten van een hypotheek komen kijken,
  • En dat doen wij door een persoonlijk gesprek met u aan te gaan.

U kunt namelijk direct contact opnemen met onze klantenservice. U vindt aan de rechterzijde van de website een contactformulier waarop u zowel uw vragen als gegevens in kunt vullen. Deze gesprekken zijn te allen tijde kosteloos en uiteraard niet bindend. Ons doel is om u te infomeren, niet om u aan een bepaalde hypotheek of verstrekker te binden. Het is in onze ogen te vaak misgegaan waardoor consumenten hun hypotheek niet meer konden betalen. Ze krijgen soms te maken met woekerpolissen waar u niet blij van wordt en laten we het vooral niet hebben over de boeterente. Dat is een bepaalde som die u opgelegd kunt krijgen als u wilt overstappen tussen verschillende hypotheekvormen en dientengevolge tussen verschillende verstrekkers. Laat u daarom altijd goed voorlichten. Neem zowel contact op met ons bedrijf, uw huidige bank en uw notaris. Dan weet u zeker dat u niet wordt misleid.

De hypotheekvormen worden op onze website allemaal uitvoerig uitgelegd

Er zijn aldus vele hypotheekvormen en daarom is het wel zo prettig dat u op onze website diverse pagina’s kunt vinden over de meest uiteenlopende mogelijkheden. U vindt niet alleen objectieve teksten maar ook reviews van consumenten die een uniek verhaal hebben over deze hypotheekvormen. Het staat u tevens vrij om een verhaal onderaan elke pagina achter te laten. Daar zult u andere consumenten waarschijnlijk een groot plezier mee doen en u helpt ermee onze service te verbeteren. Welke hypotheekvormen zijn er zoal? Er is natuurlijk de lineaire hypotheek. U betaalt maandelijks een van te voren vastgesteld bedrag inclusief de rente. Uiteindelijk hebt u dan uw koopwoning afbetaalt. Het nadeel is wel dat u aan het begin van de aflossing erg hoge maandlasten hebt. De annuïteitenhypotheek gaat tevens uit van een maandelijks vast bedrag maar de rente is in het begin erg hoog terwijl en aan het eind erg laag. De hypotheekrenteaftrek zal daarentegen elk jaar dalen waardoor de bruto maandlasten wel gelijk blijven. Dit zijn de twee meest aangevraagde hypotheekvormen al was het enkel omdat er een doel wordt opgesteld: een einddatum waarop de gehele schuld is afbetaald. Maar u kunt natuurlijk ook een aflossingsvrije hypotheek nemen of een beleggingshypotheek, spaarhypotheek of meegroeihypotheek.

Weet u niet welke hypotheek u moet afsluiten? Neem dan met ons contact op

Welke van de hierboven genoemde hypotheekvormen het beste bij u passen moet u zelf bepalen. Maar wij laten u niet aan uw lot over. Uiteraard kunnen banken en andere verstrekkers u van informatie voorzien. Maar die informatie is wat gekleurd omdat ze ervan uitgaan dat hun type hypotheek de beste is. Wilt u daarom advies van een onafhankelijke site over de diverse hypotheekvormen? Dan weet u vanaf nu bij wie u kunt aankloppen. Op onze website vindt u niet alleen uitgebreide data over hypotheekvormen maar ook over de vele verstrekkers en welke hypotheken ze aanbieden. We kunnen u ook van informatie voorzien over beleggingen, pensioenen, rentebemiddelingen en diverse andere bankzaken. Vergeet daarom niet om onze site te bookmarken en vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan. Het kan u op de lange termijn namelijk letterlijk duizenden euro’s schelen! Lees meer….