Epdm rubber voor je dak

Dakbedekking kan allerlei vormen aannemen. Sinds mensen huizen hebben gebouwd, hebben ze ook naar de meest effectieve manieren gezocht om het dak boven hun hoofd zo goed mogelijk af te sluiten voor regen, wind en zon. De wetenschap en technologie hebben daar steeds betere oplossingen voor gevonden. Een van de meer recente uitvindingen die een doorbraak boden in de wijze waarop een dak geïsoleerd kan worden is Epdm rubber. Epdm rubber is een synthetische rubbersoort die speciaal is uitgevonden om resistent te zijn tegen allerlei invloeden van het weer, van temperatuur en van ozon. Daarom is Epdm rubber uitermate geschikt om te dienen als dakbedekking. De meeste platte daken van industriële complexen, wolkenkrabbers en andere grote gebouwen zijn bedekt met Epdm rubber. Het is de beste en meest moderne oplossing die we hebben voor het op grote en kleine schaal isoleren van daken. Een stuk effectiever dan riet en dakpannen! Je kunt zelf je dakbedekking regelen met Epdm dakbedekking of het een ander laten doen. Ook wanneer je het een ander laat doen, is het echter handig om zelf de spullen te bestellen die je nodig hebt. Hoe weet je of je het goede materiaal te pakken hebt? Simpel: bestel bij Epdm XL. Dit bedrijf heeft een webwinkel waar Europese kwaliteit Epdm rubber en bijbehorende spullen voor dakbedekking worden verkocht.

Zelf je dak bedekken met Epdm rubber

Ook wanneer je nog nooit eerder een dergelijk project hebt gedaan, is het een goed idee om bij Epdm XL je materialen te bestellen en zelf je dak te bedekken. Epdm XL levert namelijk niet alleen de juiste materialen van hoge kwaliteit, ze denken ook met je mee, zijn in staat al je technische vragen te beantwoorden en je praktisch advies te geven. Dankzij hun jarenlange ervaring in deze tak van sport kan Epdm XL je uitzonderlijk goed van dienst zijn. Het verbinden van hun expertise aan hun klantenservice is wat Epdm XL zo uniek maakt. Ook wanneer je nog nooit eerder met Epdm rubber hebt gewerkt, kun je dankzij het materiaal en advies van Epdm XL een dak bedekken als een professional. Naast Epdm rubber verkoopt Epdm XL ook andere materialen die je nodig hebt voor dakbedekking, zoals:

 • Lijmen en kitten
 • Hele dakbedekkingspakketten
 • Op maat gesneden stroken Epdm rubber
 • Daktrimmen
 • Voorgefabriceerde hoeken
 • Gereedschappen
 • Regenwaterafvoeren
 • Dakfolierollen

In principe kun je dus alles wat je nodig hebt voor het bedekken van je dak vinden en bestellen bij Epdm XL.

Uitstekende service

Los van de producten, is bovendien de service van Epdm XL uitstekend en zeer bevredigend. Dit blijkt onder andere uit de vele positieve recensies die zijn achtergelaten op de website en de gemiddelde beoordeling van een 9.2 die het bedrijf heeft gekregen van haar klanten. Voor meer informatie en advies kun je altijd bellen binnen kantoortijd. Buiten kantoortijd kun je op hun website terecht voor informatie over Epdm rubber en de mogelijke toepassingen, een handleiding voor dakbedekking en een overzicht van meest gestelde vragen. Hier vind je onder andere antwoord op vragen als:

 • Welke ondergrond is geschikt voor het plaatsen van Epdm dakbedekking?
 • Waar wordt Epdm bodemlijm/contactlijm voor gebruikt?
 • Vanaf welke temperatuur mag ik Epdm plaatsen?
 • Wat zijn de transportkosten?

Je bestelling wordt binnen 3 dagen geleverd, prijzen zijn inclusief BTW en – om alvast antwoord te geven op de laatste vraag – transportkosten zijn €14,95 binnen Nederland en €24,95 voor België. Voor bestellingen vanaf €1.000,00 betaal je geen transportkosten. Dus of je nu professional bent of privé dakbedekking wil plaatsen, al precies weet hoe het moet of er nog wat hulp en advies bij nodig hebt, bij Epdm XL zit je sowieso goed. Lees meer..