Een rooster maken? Doe dat niet langer met de hand

Bent u verantwoordelijk voor de planningen binnen uw bedrijf? Dan krijgt u wellicht weleens te maken met werknemers die vrij willen, vakantie willen opnemen, ziek zijn of om andere redenen meer, minder dan wel op andere dagen willen werken. En dat is nog een hele klus voor u. Een rooster maken kunt u daarom het beste digitaal dan. Dat is immers de moderne methode en dat is niet voor niets. Want het is de ideale manier om roosters inzichtelijk te maken voor het hele team.  Daarnaast hoeft u niets meer uit te typen en te printen, het kan allemaal digitaal en online. En dat maakt het maken van een rooster ook een stuk eenvoudiger. U kunt grote delen immers automatiseren door het simpelweg over te nemen van de afgelopen weken. Eventuele veranderingen, en reken er maar op dat die er iedere week, misschien zelfs wel ieder dag zijn, kunnen direct aangepast worden. Het rooster maken is dan ook niet een taak dat u eenmaal in de wek doet, maar een puzzel war u wellicht meerdere uren per week aan besteedt. Toch raden we het u aan om het rooster maken te digitaliseren. Dat hebt u waarschijnlijk al gedaan en wellicht werkt u ook al met en door uzelf ontworpen template via een softwareprogramma zoals Excel. Wij bieden u een professionele template aan die in alle moderne versies van Excel geopend kan worden. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren omdat uw huidige versie sterk verouderd en dus niet meer in deze moderne tijden gebruikt kan worden? Kijk dan eens op personeelssysteem.nl en downloadt deze template direct,

Digitaal het rooster maken en maak het voor uzelf een stuk gemakkelijker

Wist u dat u maar liefst 30 dagen en dus een hele maand geheel gratis gebruik kunt maken van deze optie? Een rooster maken werd nog nooit zo’n eenvoudig en ook snel klusje. Want u kopieert uw huidige rooster naar deze template en laat de software zijn werk doen. U kunt diensttijden eenvoudig aanpassen en werknemers zien op die manier hun actueel bijgewerkte diensttijden, oer week, per maand en zelfs per jaar. Bewijs hen en belangrijke dienst door het rooster maken altijd op orde te hebben en dus actueel bij te werken. Dat betekent niet dat u dit in uw vrije tijd moet doen. Maar als u regelmatig reist dan kunt u nu ook tijdens het forenzen of tijdens lange vliegreizen een rooster maken met behulp van deze template. Het kan immers worden opgeslagen in een Cloud zodat iedereen met de juiste inloggegevens zichzelf toegang kan verlenen. Het is ook aan de systeembeheerder om bepaalde mensen, zoals de planners, meer mogelijkheden te geven zoals het aanpassen van de template. Het is allemaal geheel aan u en daaruit blijkt eens te meer hoe functioneel en veelzijdig dit programma is. Reken er maar op dat u die investering na 30 dagen gaat maken. En doet u dat niet dan vinden wij dat trouwens geen enkel probleem. Wel zijn we erg benieuwd wat in dat geval uw beweegredenen zijn. Wellicht kunnen we namelijk met uw feedback het rooster maken in de toekomst nog eenvoudiger en duidelijker maken.

U kunt gebruikmaken van onze gratis proefperiode van maar liefst 30 dagen!

Maak gerust gebruik van deze proefperiode. Velen zijn u namelijk al voorgegaan en u kunt er wel vanuit gaan dat ze daar geen spijt van hebben gekregen. Hebt u toch nog enkele vragen?

  • Stuur dan een e-mail,
  • Of bel met onze klantenservice,
  • Of maak gebruik van de handige ingebouwde chatfunctie.