Een leuk schoolcadeau bestel je eenvoudig online

Een cadeautje kopen is natuurlijk op zichzelf al lastig genoeg, maar wat als je een schoolcadeau moet kopen voor niet één persoon, maar een hele klas? Daar ben je maar mooi klaar mee. Uiteraard wil je de kinderen uit je klas een leuk cadeautje geven, maar je wilt ook niet flink diep in de buidel hoeven tasten. Als leraar verdien je niet een salaris van Christiano Ronaldo. Het zou dan ook prettig zijn als je ergens terecht kunt voor leuke cadeautjes voor een betaalbare prijs. Het probleem met het uitzoeken van cadeautjes voor kinderen is dat je vaak niet weet wat je nu moet kopen. Dat komt omdat het gebaar voor kinderen niet belangrijk is. Als je een leuk kleinigheidje moet kopen voor een volwassene, dan is dat vaak minder lastig, want het cadeau zelf is minder belangrijk dan het gebaar. Kinderen geven weinig om het gebaar. Als het Sinterklaas is, dan willen ze gewoon leuke cadeautjes ontvangen en het liefst ook cadeaus waar ze om hebben gevraagd. Of Sinterklaas nu een aardig gebaar maakt of niet, dat zal kinderen een worst wezen. Daarom moet je als leraar voor de kinderen een kleinigheidje zien te vinden waar ze oprecht blij van worden. Althans, je kunt het proberen, want het is natuurlijk nooit verkeerd om de kinderen met een blij gevoel naar huis te sturen. Maar wat moet je ze dan geven? Wat is leuk om te krijgen en goedkoop om te kopen? Als je de kinderen echt een leuk schoolcadeau wilt geven, dan geef je ze een nieuw computerspel of een volledige spelcomputer. Als leraar doe je dat natuurlijk niet en dat is niet alleen omwille van het feit dat het veel te duur is. Een spelcomputer is nu niet een bepaald pedagogisch verantwoord cadeau. En als leraar heb je een bepaalde verantwoordelijkheid. Kies daarom liever voor iets anders en ook iets kleiner. Mocht het inderdaad om een presentje gaan tijdens het Sinterklaasfeest, dan is het ook goed om te beseffen dat de kinderen thuis ongetwijfeld al veel cadeaus hebben gekregen. Jouw cadeautje is slechts een aanvulling en hoeft dus ook niet het ‘hoofdgerecht’ te vormen. Voor de nodige inspiratie voor een leuk schoolcadeau kun je terecht op de website van speelgoedfamilie.nl. Hier vind je namelijk allerlei leuke, kleine en vooral betaalbare cadeautjes en het is dan ook een perfecte site voor een leuk schoolcadeau.

Een schoolcadeau bestel je eenvoudig online via speelgoedfamilie.nl

Op de site vind je allerlei leuke ideeën voor een schoolcadeau. Maar het is natuurlijk niet alleen een site waar je inspiratie op kunt doen. Op het moment dat je een leuk cadeau hebt gevonden, dan kun je het desbetreffende schoolcadeau ook direct bestellen. Dit kan dus allemaal online. Je hoeft niet speciaal naar winkels te reizen en je kunt er zelfs voor kiezen om het schoolcadeau te laten bezorgen op jouw school. Eenmaal op de site kun je het schoolcadeau van je keuze toevoegen aan de winkelwagen, vervolgens kun je aangeven hoeveel je wilt bestellen en daarna kun je de bestelling ook meteen afronden door af te rekenen. Dat maakt het natuurlijk allemaal wel zo prettig, want daardoor hoef je dus niet al te veel moeite te doen.

Waar kan ik voor kiezen als schoolcadeau?

Als je op de site gaat rondkijken, dan merk je al snel dat je volop keuze hebt als het op een schoolcadeau aankomt. Zo kun je onder andere kiezen voor:

  • Clownsneus
  • Sleutelhanger
  • Samballetje
  • Vergrootglas

Dit is slecht een kleine greep uit het assortiment. Voor een compleet overzicht kun je terecht op de site.