Een lekker zacht Hollands donzen dekbed

Texel staat bekend om zijn schapen. We zijn er dan ook trots op dat een grote collectie van onze website en van onze fysieke winkels gemaakt wordt van het wol van deze schapen. Kijkt u maar eens op texelana.nl om daar onze wollen producten te vinden. U kunt aan beddengoed, aan textiel of gehele schapenvacht die u als warm kleed in uw slaapkamer of bij de haard kunt leggen. Uiteraard blijven we niet stilzitten en willen we een breed assortiment voeren zodat er voor wat wils te vinden is. Zo kunt u op het gebied van slapen, kleding, verzorging en wolproducten uw hart ophalen. Slaapt u veel prettiger onder een donzen dekbed in plaats van een wollen dekbed? Dan hebt u op dit moment pech want een donzen dekbed kunnen we tijdelijk niet leveren. Toch hopen we dat u onze site niet verlaat maar dat u de website even opslaat tussen uw favoriete websites. De kans is aanzienlijk groot dat we binnenkort weer een donzen dekbed van een bekend merk zoals het Oostenrijkse topmerk Hefel kunnen aanbieden. Op dit moment kunnen we aldus niet een donzen dekbed gevuld met eenden- en/of ganzendons aanbieden. Maar wat we wel hebben zijn dekbedden gevuld met:

  • Texels schapenwol,
  • Synthetisch wol zoals lyocell,
  • Kasjmier, zijde, katoen en maïsvezel dekbedden.

De kans dat u daarom een ander dekbed dan het donzen dekbed wilt uitproberen is erg groot. Mocht het u trouwens niet bevallen dan hebt u altijd nog retourrecht. Probeer het een nacht of twee uit. Wilt u toch liever wachten tot het donzen dekbed terugkeert? Stuur dan het product terug en dan krijgt u van ons uw geld terug. Maar doe dit wel binnen 14 dagen!

Ons donzen dekbed zal spoedig terugkeren in ons assortiment

We geven vrij vaak spetterende kortingen op vele producten. Door regelmatig een kijkje te nemen tussen deze aanbiedingen kunt u wellicht ook snel een goedkoop dekbed bestellen van superieure kwaliteit. Via de sociale media zoals Facebook en Twitter maar ook via Instagram en Pinterest houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wellicht dat we u binnenkort kunnen verblijden met een nieuw donzen dekbed. Comfortabel kunnen slapen is enorm belangrijk. En een ruim en breed bed en matras zijn niet de enige artikelen die u dan nodig hebt. Want u wilt een aangename stof over uw lichaam voelen. Een stof dat u warm houdt in de winter en die koel voelt in de zomer. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een donzen dekbed in de winter te gebruiken en in de zomer een dekbed van zijde. Mocht u liever een echt Texels product willen hebben dan raden we het u aan om de wollen dekbedden een kans te geven. Deze dekbedden zijn zeer geschikt als dekbed voor het gehele jaar.

Mocht u op Texel zijn, bezoek dan één van onze winkels

Want we hebben op dit moment 2 filialen op dit Waddeneiland. Op onze website vindt u de exacte locaties en openingstijden. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons een e-mail sturen en natuurlijk zijn onze filialen telefonisch bereikbaar. We zijn ook altijd op zoek naar retailers. Dus als het u leuk en aantrekkelijk lijkt om onze producten te verkopen elders in Nederland of België, dan kunt u zeker even bij ons aan de bel trekken. Tot slot willen we u nog even wijzen op de prachtige producten van Texels schapenwol naast het beddengoed. Want we maken er ook laarzen en pantoffels van net als heerlijk zachte en warme handschoenen, sokken, truien en vesten.