Een goede goochelaar huren

Ik organiseer regelmatig verschillende soorten feesten en evenementen. Ik weet dus inmiddels hoe lastig het kan zijn om echt een goede vorm van entertainment te vinden waar iedereen blij mee is. Mijn ervaring is inmiddels wel dat er eigenlijk altijd wel mensen zijn die iets te klagen hebben. Er zijn maar weinig mensen die snappen dat er een hoop meer bij komt kijken om een goed feest of evenement te organiseren. Het is dan ook iedere keer weer best wel lastig om te bepalen wat ik als entertainment zal kiezen. Laatst werd ik ingehuurd om een personeelsfeest te organiseren en toen heb ik gekozen voor een goochelaar huren. Hier heb ik toen de goochelaar Rich Magic voor gekozen.

  • Magic
  • Mindreading
  • Zakkenrollen

Rich Magic als goochelaar huren was een hele goede zet, want hij biedt namelijk allerlei dingen aan. Niet alleen geeft hij allerlei soorten shows, ook geeft hij bijvoorbeeld workshops. Dit personeelsfeest in kwestie duurde een hele middag en daar werd ook nog de avond aangeplakt. Genoeg tijd voor de goochelaar huren om allerlei dingen te doen. Ik heb hier dan ook een verspreid programma voor opgezet. Zo kreeg iedereen de kans om met Rich Magic in aanraking te komen en zo van zijn shows en trucs te kunnen genieten.

Een geweldige goochelaar huren

Dit was voor mij ook de eerste keer dat ik koos voor deze goochelaar huren. Ik had van andere evenement organisators wel eens van hem gehoord en zij waren altijd heel positief over hem, maar ik had zelf nooit een heel positief beeld bij een goochelaar huren. Ik heb ooit eens een show van een andere goochelaar bijgewoond en dat was drie keer niets. Ik heb me daar toen ontzettend verveeld en dat wil ik mijn cliƫnten natuurlijk niet aan doen! Zeker bij een bedrijfsfeest kijkt het personeel vaak niet naar mij, maar naar het bedrijf zelf en dat wil ik toch niet op mijn geweten hebben. Ik vond het dus best een risico om voor een goochelaar huren te kiezen. Maar achteraf gezien had ik helemaal nergens bang voor hoeven zijn. De shows en de workshops waren namelijk een groot succes en er waren zelfs mensen die meerdere keren terug kwamen. Dit was eigenlijk niet de bedoeling, maar als mensen zo enthousiast zijn dan wil je ze natuurlijk ook geen nee verkopen!

Een groot succes

Het is voor mij natuurlijk altijd een groot compliment als een feest of evenement dat ik georganiseerd heb, een groot succes is. Ik doe er tenslotte hard mijn best voor om dit voor elkaar te krijgen. Na dit bedrijfsfeest zal ik zeker vaker voor een goochelaar huren kiezen en natuurlijk ga ik dan weer voor Rich Magic. Ik heb een van zijn shows voor een gedeelte gezien (ik had het helaas erg druk met andere dingen) en het zag er echt heel erg goed uit. Ik moet mijn conclusie om vaker voor deze goochelaar huren te kiezen dan ook voornamelijk bepalen aan de hand van reacties van anderen. En die waren ontzettend goed. Ik heb eigenlijk niemand horen zeggen dat zij een goochelaar huren een slechte zet vonden. Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt tijdens dit bedrijfsfeest en ook de bedrijfsleiding was er heel erg tevreden over en dat is toch wel heel erg fijn om te horen. Ik organiseer inmiddels alweer een flink aantal jaar verschillende soorten feesten en evenementen en het is toch altijd maar weer afwachten of het ook echt in goede aarde valt. Het is soms erg lastig om te voorspellen wat een bepaalde groep mensen nu echt wil.