Een e-smoker gebruiken om je fitter te voelen

Jaren geleden had ik er last van. Ik begon als tiener met het roken van mijn eerst sigaret. Het was niet per se iets waar ik veel plezier in had. Maar ik deed mee met mijn vriendjes en voor ik het wist rookte ik elke dag. En niet een beetje maar behoorlijk veel. Ik was jarenlang zwaar verslaafd aan sigaretten. Dit was een groot probleem voor me want ik vond het zonde van mijn geld en ik voelde me er ook niet goed bij. Ik ben een sportief persoon en vind het leuk om hard te lopen. Maar door het roken werd dit elk jaar een stuk moeilijker. Ik kreeg geen adem meer en ik had veel moeite om mijn rondje te lopen. Elke keer als ik wakker werd moest ik veel moeite doen om geluid te maken. Mijn keel zat helemaal dicht en was ontzettend dik. En het geluid wat er uitkwam was niet iets waar ik trots op was. Ik vond dat het  dan tijd was voor verandering. Mijn leven moest veranderen en ik besloot gebruik te maken van een e-smoker.

Een e-smoker tegen de keelpijn

Elke morgen had ik dus last van keelpijn, een droge keel waar amper geluid uit kwam. Het deed echt zeer als ik wakker werd. Ik kon met moeite praten, ik wist dat als ik bleef roken dat het steeds erger zou worden. Om dit voor te zijn was het verstandig om minder te roken of zelfs helemaal te stoppen. Ik heb een poging gedaan om helemaal te stoppen maar dat was te moeilijk. Daarom vond ik het een mooi alternatief om een e-smoker te gebruiken. En ik gebruik deze nu al jaren.

Elektrisch roken tegen de rookgeur

Ik vond het niet fris ruiken maar dit hield me niet tegen om weer een sigaret op te steken. Ik hoor het nu wel van mijn omgeving. Ze zijn onwijs blij dat ik niet meer zo erg ruik naar de rook. Ik vind het zelf ook onwijs prettig. Mijn huid en kleding stinken nu niet meer. Dat was eerst wel het geval. Waarom wil je een e-smoker gebruiken:

• Voorkom ademhalingsproblemen zodat je met gemak weer een rondje kan hardlopen.
  • Verzorg je keel door over te stappen naar een e-smoker.
  • Hierdoor heb je weer een normaal stemgeluid als je wakker wordt.
  • Heb je een hekel aan rookgeur in je huid, je kleding en je haar?
  • Stop dan met het roken van een normale sigaret en stap over op de e-smoker.
  • Verbeter je gezondheid en bespaar veel geld door geen sigaretten meer te kopen.
  • Een e-smoker koop je misschien om het uit te proberen maar ik verzeker je dat je nooit meer iets anders wilt.

Een aantal jaar geleden nam ik de beslissing om mijn leven om te gooien. Ik vond mijn gezondheid belangrijk en ik voelde dat ik geen energie meer had. En elke morgen als ik wakker werd klonk mijn stem voor geen meter. Het was een rokerige zware stem waar ik niet trots op was. Ik besloot dan ook gebruik te maken van een e-smoker. Dit was een experiment omdat ik erbij stilstond dat ik niets te verliezen had. Maar ik was super blij dat ik hiervoor had gekozen. Een e-smoker is de beste beslissing die ik in de afgelopen jaren heb genomen. Ik voel me energieker, heb geen last meer van mijn ademhaling en mijn keel en ik ruik niet meer naar rook. Wil je meer weten, neem dan een kijkje op de site van Dutch Vape Shop (https://www.dutchvapeshop.nl/e-sigaretten).