De partner voor metaalbewerking: GB Metaal & Kunststoffen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor kunststof- en metaalbewerking? Dan is GB Metaal & Kunststoffen wellicht de juiste partij. Ze zijn al actief sinds 2002 in deze sector en hebben door de jaren heen al veel ervaring opgedaan in het lassen, verspanen, forceren en dieptrekken van metalen en kunststoffen. GB Metaal & Kunststoffen staat bekend om het feit dat ze betrouwbaar zijn en eerlijk zijn. Ze denken met de klant mee waardoor ze maatwerk kunnen leveren. Ieder persoon heeft weer een andere vraag en daar ziet GB Metaal & Kunststoffen een uitdaging in. Elke vraagstuk daagt de vakmannen van GB Metaal & Kunststoffen weer uit om met een innovatief voorstel te komen. Ze combineren ambachtelijk vakmanschap en nieuwe bewerkingsmethoden. Dit is een unieke combinatie want ondanks het ambachtelijk vakmanschap blijven ze zich bewust van het feit dat nieuwe technologie en gereedschap noodzakelijk is om de klant te kunnen blijven bedienen wat betreft metaalbewerking. De vakmannen van GB Metaal & Kunststoffen staan bekend om het snelle schakelen. Het is een vrij platte organisatie met korte lijnen. De oprichter Gijs Bekhuis is je aanspreekpunt. Je kan rekenen op snelle en accurate antwoorden. Indien je zelf niet zo veel verstand hebt van metaalbewerking kun je het beste even een afspraak maken met de eigenaar. Dan zal hij je uitleg geven over de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn.

Metaalbewerking

Er zijn diverse vormen van metaalbewerking en een kleine selectie daarvan vind je in onderstaand overzicht:

  • Frezen
  • Dieptrekken
  • Forceren
  • Verspanen
  • Forceren

Zo geeft de website van GB Metaal & Kunststoffen een handige uitleg van de specifieke metaalbewerking ‘frezen’ middels een video. Deze video dient ter illustratie voor de service die ze aanbieden. Op deze manier krijg je op een snelle manier inzicht in wat er allemaal mogelijk is bij GB Metaal & Kunststoffen. Dit is dus echt een van de kenmerken waaruit blijkt dat ze bij GB Metaal & Kunststoffen echt met u meedenken. Om een voorbeeld te noemen. Er is een video te zien hoe met behulp van het proces frezen groeven worden gegraveerd in de binnenkant van een wiel. Dit ter illustratie van een product uit de vleesverwerkingsindustrie. Maar ook als je in een andere sector werkzaam bent kun je de specifieke metaalbewerking ‘frezen’ laten doen door dit bedrijf. Het bedrijf beschikt over goed gereedschap en materiaal om het frezen nauwkeurig te kunnen uitvoeren. Zo gebeurt het frezen bijvoorbeeld volledig automatisch op een Leadwell freesbank. Voor de waterzuiveringsindustrie wordt een andere vorm van metaalbewerking geïllustreerd middels een video. Dit is de metaalbewerking genaamd ‘dieptrekken. Bij dieptrekken is het van belang dat het metaal naadloos vervormd wordt. Dit gebeurt met behulp van een dieptrekpers. GB Metaal & Kunststoffen beschikken over een aantal dieptrekpersen. Een van deze dieptrekpersen is zelfs geschikt voor het automatisch dieptrekken. Dit is een goed voorbeeld van het gegeven dat het bedrijf beschikt over de laatste vernuftigheden op het gebied van metaalbewerking. Deze dieptrekpers beschikt namelijk over een moderne besturingstechniek. En dit heeft vele voordelen waaronder dat de kosten voor de klant lager zijn, verder is er minder risico op uitval. Dit kan namelijk gebeuren met de andere dieptrekpersen. Verder is met deze specifieke pers het mogelijk om een hoge nauwkeurigheid te bereiken. Ook biedt dit specifieke product de mogelijkheid om flexibel te zijn bij het omschakelen naar ander producten.

Contact

Er zijn verschillende mogelijkheden om in contact te komen of geïnformeerd te raken over het onderwerp metaalbewerking. Zo kun je het email-formulier invullen of even bellen naar: 0546 443111. Je kunt ook langsgaan op de Edisonstraat 9A in Almelo.  Lees meer..