De juiste projectondersteuning maakt het verschil

In een wereld waarin we steeds vaker samen moeten werken om de concurrentie aan te gaan en de projecten op te pakken die ertoe doen, is projectondersteuning bijzonder belangrijk geworden voor ons bedrijf. We werken niet alleen samen met bedrijven binnen het kantorencomplex waar we een eigen afdeling hebben, maar ook met bedrijven op andere continenten. Dan is het van groot belang dat iedereen op dezelfde lijn zit en er een centraal aanspreekpunt is. Dat hebben we gevonden door te kiezen voor projectondersteuning vanuit Van Bergeijk Office Support. Alles wat te maken heeft met het plannen en het bijhouden van de punten wordt zo centraal geregeld zodat alle deelnemers binnen het project altijd weten wat er gedaan moet worden. En met de professionele projectondersteuning krijgen we daarnaast ook nog eens veel meer gedaan. Prettig wanneer je samen met je partners wilt groeien en van groot belang wanneer je een bedrijf klaar wilt stomen voor de toekomst. Want als we eerlijk zijn hebben we het idee dat de projecten alleen maar steeds groter worden en ingewikkelder, en dan is projectondersteuning de manier om toch gewoon aan het werk te kunnen op een goede manier.

Globalisering, projectondersteuning en duurzame groei

Binnen ons bedrijf is projectondersteuning een sterke manier gebleken om duurzaam te blijven groeien en verder te werken aan de globalisering waar we steeds vaker mee te maken krijgen. Het aanpakken van grotere projecten is op zich het probleem niet. Het inschakelen van partners ook niet, noch de communicatie met de klant. Het gaat vooral om het opbouwen van een infrastructuur waarbinnen alle partners gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren, waarin taken verdeeld kunnen worden en waarin het mogelijk is om grotere taken op te delen in kleinere taken, samen met het plannen van vergaderingen en het bijhouden van de punten. We hebben dit in het verleden zelf gedaan en kunnen uit ervaring zeggen dat projectondersteuning een wereld van verschil maakt. Zelf maak je fouten, raak je notities kwijt of contactgegevens, kun je ineens niet inloggen of gaan er data voorbij waarop belangrijke punten stonden. Wij kiezen daarom altijd voor de projectondersteuning van vanbergeijkofficesupport.nl omdat we op die manier weten dat alles goed geregeld wordt en wij ook daadwerkelijk op elk moment van de dag verder kunnen werken aan de punten die belangrijk zijn. Zo kunnen we de aandacht houden op duurzame groei en het openen van nieuwe kansen en mogelijkheden, iets waar elk bedrijf baat bij heeft.

Niet meer werken, maar beter werken

We zijn er in de jaren van ons bedrijf achter gekomen dat het niet gaat om meer werken of langere dagen maken. Ook doorwerken in het weekend is zinloos wanneer je het niet goed aanpakt. Wat we nieuwe ondernemers en startende bedrijven op het hart willen drukken, is goed te kijken naar de manier waarop gewerkt wordt.

  • Welke processen worden dagelijks gedraaid en op welke manier?
  • Loopt alles zo efficiënt mogelijk of kan bijsturen ervoor zorgen dat de processen nog veel beter draaien met minder uren?

Het gaat niet om meer werken, zeker niet wanneer je wilt groeien op een duurzame manier. Het gaat om beter werken, om effectief omgaan met de resources en mogelijkheden en het gaat er vooral om dat het een houdbare aanpak is. Op die manier heb je niet alleen vandaag een goed bedrijf met een leuke omzet, maar kun je over tien jaar ook nog steeds zeggen dat het leuk is om aan de slag te gaan, al dan niet met de projectondersteuning die het ons zo makkelijk maakt.