Bereik studenten door zadelhoesjes te bedrukken

promoboer - Zadelhoesjes bedrukken

‘Ken je doelgroep’. Dat is de eerste regel die iedereen in de reclamebusiness moet kennen. Als je je doelgroep immers niet kent, hoe ga je ze dan bereiken? Als je je doelgroep echter wél kent, dan is het een stuk makkelijker om deze ook te bereiken via reclames en promotiemateriaal. Als je zakenmensen op het oog hebt, dan heeft het niet zoveel zin om zadelhoesjes te bedrukken. Hoeveel zakenmannen gaan immers op de fiets naar hun werk en naar hun relaties. In de regel hebben succesvolle zakenmensen een auto en mijden ze het openbaar vervoer. Luxe pennen zijn voor deze doelgroep meer geschikt. Zadelhoesjes zijn echter wel heel geschikt om studenten te bereiken. Studenten reizen in principe overal naar toe met de fiets. En als ze niet met de fiets reizen dan gaan ze met het openbaar vervoer. Maar voordat je in de trein kunt stappen, zal je eerst naar het station moeten reizen. Dat doen studenten dan vaak met de fiets. Dat komt goed uit, want dat betekent dat je veel fietsen van studenten bij elkaar kunt vinden op de verschillende stations in Nederland. Zodra je weet dat je doelgroep bestaat uit studenten, dan is het direct en stuk makkelijker om je strategie te bepalen. Je weet dat ze veel gebruik maken van hun fiets en je weet ook dat je deze fietsen in grote getalen kunt vinden op treinstations. Het enige wat je daarna nog even moet doen is zadelhoesjes bedrukken en deze verspreiden op de stations van je keuze. Een andere regel in de reclamebusiness is dat je gebruik moet maken van promotiemateriaal dat functioneel is. Als iets functioneel is dan wordt het gewaardeerd én het wordt gebruikt. Zadelhoesjes zijn natuurlijk zeer functioneel in een land als Nederland waar het vaak regent. Niets is vervelender dan een natte kont op de fiets. Als iemand uit de trein stapt en bij zijn of haar fiets merkt dat hij of zij een gratis zadelhoesje heeft gekregen, dan is de kans groot dat hij of zij het geschenk zeer zal waarderen. Die positieve gevoelens worden vervolgens geassocieerd met jouw bedrijf. Maar dat is niet alles. Omdat het zadelhoesje een functioneel product is, zal de nieuwe eigenaar het zadelhoesje niet zomaar weggooien. Dit risico heb je wel als je bijvoorbeeld gebruik maakt van fietsflyers. Deze dienen geen enkel doel en worden dan ook vaak direct verwijderd en weggegooid. Daarom is het beter om zadelhoesjes te bedrukken.

Zadelhoesjes bedrukken doe je zeer voordelig via Promoboer

Als je ergens goed terecht kunt voor bedrukt promotiemateriaal dan is het Promoboer. Hier kun je zadelhoesjes bedrukken, maar ook:

  • Fietsbellen
  • Fietslampjes
  • Pennen
  • Muismatten
  • Sleutelhangers
  • USB sticks

Kortom, voor alles wat bedrukt moet worden ga je naar promoboer. Zadelhoesjes bedrukken is een goed idee als je studenten wilt bereiken. Hoe je ze bereikt met de zadelhoesjes is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om goedkope zadelhoesjes te bedrukken. Hiermee kun je relatief goedkoop heel veel studenten bereiken. Nadeel is wel dat deze hoesjes een korte houdbaarheidsdatum hebben. Je kunt daarom ook duurdere zadelhoesjes bedrukken. Deze zijn gemaakt van pvc materiaal en zijn waterdicht. Je kunt alle zadelhoesjes bedrukken met de naam van je bedrijf, een foto of een logo.

Vragen? Neem contact op met Promoboer

Mocht je vragen hebben, dan kun je allereerst terecht op de website. Hier vind je veel informatie en dat is vaak al voldoende. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je natuurlijk altijd even bellen met de klantenservice van promoboer. Tevens kun je via de site een offerte aanvragen.